Căutare Live

Iluzie optică virală. Poți să găsești leoparzii din imagine? Puțini sunt cei care reușesc

O fotografie realizată de un fotograf în timpul unei plimbări s-a transformat într-un timp scurt în cea mai tare iluzie optică a momentului. Crezi că poți găsi leoparzii din imagine?

O imagine cu niște leoparzi s-a transformat rapid într-o iluzie optică

sursa foto: Profimedia

Un bărbat extrem de pasionat de fotografie pe nume Ismail Shariff a reușit să demonstreze că și o simplă poză din natură poate deveni o iluzie optică extrem de reușită. Imaginea surprinsă de acesta reprezintă o adevărată provocare chiar și pentru cei cu privire ageră.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde sunt leoparzii din imagine

Omul în vârstă de 41 de ani se recomandă ca fiind fotograf specializat în peisaje de natură. Pasionat de tot ceea ce înseamnă flora și fauna sălbatică din India, acesta folosește fiecare prilej pentru a se plimba prin regiunea Spiti din Himachal Pradesh.

Indianul face acest lucru de mai bine de zece ani și deja s-a specializat în surprins chiar și animale periculoase. Totuși, într-una dintre plimbările sale, acesta a avut norocul să dea peste ceva cu totul și cu totul special.

Citește și: Iluzie optică virală. Tu vezi paiul din pahar? Doar cei cu un simț aparte își pot da seama unde este

Privind mai atent peisajul din jur, Ismail Shariff a observat că relieful stâncos ajută perfect la camuflarea unor leoparzi! Blana acestor feline este ușor de confundat cu relieful de munte, motiv pentru care îi face să fie greu de reperat

Încântat de faptul că a descoperit nu unul, ci chiar doi leoparzi deodată, bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri, ci a pus imediat mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins câteva cadre cu animalele. Poza a fost apoi postată pe internet și nu puțini au fost cei care au încercat să descopere unde se află ascunși leoparzii, de fapt. Astfel, o simplă poză s-a transformat într-un timp foarte scurt într-o iluzie optică de senzație.

Citește și: Fotografia cu o fetiță care pare îngropată cu jumătate de corp în cimentul unui trotuar face vâlvă pe Internet. Care e explicația

„Nu e ușor să observe leoparzii în mediul lor natural, ai nevoie de o privire antrenată în acest sens. Totuși, de fiecare dată când o fac, mă bucur ca și când e prima oară”, a dezvăluit Ismail Shariff, potrivit celor de la Profimedia.

Imaginea devenit o adevărată iluzie optică a făcut rapid înconjurul lumii și mulți au încercat să descopere unde se află ascunși leoparzii din imagine. Descoperă răspunsul în galeria foto de mai sus.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția

Ea e femeia care e obeză și suferă de anorexie în același timp. Care e explicația. "Cei din jur cred că mint"... Bărbatul care nu mai poate închide ochii de 3 ani din cauza unei operații estetice eșuate. Ce s-a întâmplat...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x