Căutare Live

Iluzie optică virală. Poți să găsești pisica ascunsă din imagine? Doar cei cu ochi de vultur reușesc

Privește atent imaginea cu acest câine și încearcă să descoperi într-un timp cât mai scurt unde se ascunde pisica.

O imagine cu un câine într-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică de senzație

https://nypost.com/

O iluzie optică a apărut pe internet și a făcut senzație, devenind rapid virală în toată lumea. Numeroase persoane au încercat să găsească pisica din imagine, dar puțini au fost cei care au reușit să afle răspunsul.

O imagine cu un câine a ajuns pe internet și s-a transformat într-o adevărată iluzie optică de senzație

Sarcina nu este una grea, însă necesită o atenție sporită. Tot ce ai de făcut este să urmărești cu multă atenție fotografia de mai sus cu un câine și să încerci să îți dai seama unde se află ascunsă pisica. Chiar dacă inițial poate părea floare la ureche, iată totuși că după doar câteva secunde te vei convinge că nu e totul chiar atât de simplu. Puțini sunt cei care reușesc să află răspunsul în mai puțin de 25 de secunde.

Citește și: Test de personalitate în câteva secunde. Ce vezi prima oară în imagine? Răspunsul tău arată ce secret ascunzi

Urmărește cu multă atenție imaginea de mai sus cu un câine și încearcă să descoperi unde se află ascunsă pisica.

Provocarea constă în faptul că nu mulți sunt cei care reușesc să găsească felina în mai puțin de 25 de secunde.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești al doilea tigru din imagine? Doar 1% din oameni reușesc

Dacă nu ai reușit și totuși ești curios să afli răspunsul, atunci privește cu multă atenție spațiul dintre crengile copacului, chiar deasupra capului câinelui. Vei observa imediat că poți contura forma unei pisici care privește în jos, către patruped, arată cei de la nypost.com.

Citește și: Iluzia optică din fotografie a atras până și atenția specialiștilor care nu au putut să o descifreze. Ce ascunde imaginea colorată

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

Nu de puține ori, psihologii recurg la diferite teste de personalitate sau iluzii optice pentru a afla lucruri importante despre o persoană și despre personalitatea sa.

O altă iluzie care a făcut senzație pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea a fost cea în care o femeie a reușit să întoarcă privirile tuturor clienților dintr-un magazin, din cauza pantalonilor săi care au creeat o iluzie optică neașteptată. Nu puțini au fost cei care au crezut, preț de o secundă, faptul că doamna cu pricina este dezbrăcată.

Test de personalitate în câteva secunde. Ce vezi prima oară în imagine? Răspunsul tău arată ce secret ascunzi... O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x