Antena Căutare

Iluzie optică virală. Șoferul a oprit mașina și a privit speriat în pasaj, crezând că e o groapă. Care este explicația, de fapt

Un șofer a mergea cu mașina printr-un pasaj rutier atunci când o iluzie optică i-a atras imediat atenția. Omul a filmat totul cu telefonul mobil și imaginile au devenit virale pe internet.

colaj foto cu masini intr-un pasaj rutier Galerie
Un bărbat a filmat o iluzie optică de senzație într-un pasaj rutier | reddit/StormShadow250

Atunci când te afli la volanul mașinii este recomandat să te uiți precaut în toate direcțiile și să te asiguri astfel că nu există vreun pericol. Totuși, în timp ce se afla într-un pasaj rutier, un șofer a avut parte de o surpriză de proporții din cauza unei iluzii optice. Bărbatul a crezut inițial că nu vede bine.

Un șofer care mergea cu mașina printr-un pasaj rutier a descoperit și a filmat o iluzie optică ce a devenit virală

Omul mergea liniștit atunci când s-a apropiat de un pasaj rutier și s-a oprit. Inițial, acesta a crezut că nu vede bine, dar după ce au trecut în fața lui mai multe mașini a înțeles care este explicația din spatele iluziei optice pe care a descoperit-o în tunel.

Citește și: Iluzie optică virală. O femeie s-a uitat în oglinda retrovizoare ca să vadă ce face câinele său, dar a râs cu lacrimi

Fără să mai stea pe gânduri, bărbatul a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, iar imaginile au fost ulterior publicate pe Reddit și au devenit rapid virale, făcând astfel înconjurul lumii. Nu puțini au fost cei care au fost „păcăliți” de această iluzie optică.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că îți dai seama unde se află calul din poză? Iată răspunsul

Când privești inițial imaginea ești tendat să crezi că în respectivul pasaj rutier s-a format o groapă. Totuși, de îndată ce urmărești atent cum mașinile se apropie de curbă, îți dai seama care este explicația acestei iluzii optice, de fapt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, filmarea a devenit nu doar o provocare pentru cei curioși, ci și un bun motiv de făcut glume și comentarii pentru internauți din întreaga lume.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești ursul din imagine? Unde este animalul și cât de bine te descurcai dacă erai în pădure

„Wow, până în ultima secundă am crezut că una dintre mașini o va lua pe partea stângă și va cădea în gol, în groapă”, a scris unul dintre internauți, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

Se pare că mulți au fost derutați de o simplă baltă. Apa acumulată în tunel a generat un efect optic ce i-a „păcălit” pe mulți să creadă că acolo este o groapă, de fapt.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

Veste importantă pentru utilizatorii de Whatsapp. Ce funcție nouă lansează și cum îi va ajuta... Un pensionar grădinărea în curtea casei sale atunci când a găsit un sac de gunoi. Ce comoară a descoperit înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x