Antena Căutare

Imagini impresionante! Un bărbat de 23 de ani trăiește într-un corp de bebeluș. Nu vorbește, ci doar plânge și țipă

Un bărbat de 23 de ani, din India, trăiește în corpul unui bebeluș. Imaginile sunt cu adevărat impresionante şi greu de asimilat pentru orice om normal.

Un bărbat de 23 de ani, din India, trăiește în corpul unui bebeluș. Imaginile sunt cu adevărat impresionante şi greu de asimilat pentru orice om normal.

Tânărul se află în această condiţie, după ce, de la vârsta de un an, a încetat să mai crească. Deşi medicii au spus, atunci, că se va remedia problema, omul trăieşte un adevărat calvar acum, depinzând de cei dragi.

Manpreet s-a oprit din creştere, înainte să meargă și să vorbească. Bărbatul suferă de sindromul Laron, o boală genetică rară care afectează aproximativ 300 de persoane din întreaga lume, și care se manifestă prin lipsade hormoni.

Tânărul nu poate să vorbească, ci doar să plângă, să râdă, să țipe și să comunice prin gesturi. Starea materială precară a familiei îi pune pe cei dragi în imposibilitatea de a-l ajuta.

Un bărbat a vărsat restul de cola în vasul de toaletă, dar a rămas șocat! Ce a observat... Apocalipsa, mai aproape decât s-a crezut! Avertismentul specialiștilor francezi îți dă fiori: "O parte a globului v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x