Antena Căutare

Imagini impresionante! Un bărbat de 23 de ani trăiește într-un corp de bebeluș. Nu vorbește, ci doar plânge și țipă

Un bărbat de 23 de ani, din India, trăiește în corpul unui bebeluș. Imaginile sunt cu adevărat impresionante şi greu de asimilat pentru orice om normal.

Un bărbat de 23 de ani, din India, trăiește în corpul unui bebeluș. Imaginile sunt cu adevărat impresionante şi greu de asimilat pentru orice om normal.

Tânărul se află în această condiţie, după ce, de la vârsta de un an, a încetat să mai crească. Deşi medicii au spus, atunci, că se va remedia problema, omul trăieşte un adevărat calvar acum, depinzând de cei dragi.

Manpreet s-a oprit din creştere, înainte să meargă și să vorbească. Bărbatul suferă de sindromul Laron, o boală genetică rară care afectează aproximativ 300 de persoane din întreaga lume, și care se manifestă prin lipsade hormoni.

Tânărul nu poate să vorbească, ci doar să plângă, să râdă, să țipe și să comunice prin gesturi. Starea materială precară a familiei îi pune pe cei dragi în imposibilitatea de a-l ajuta.

Un bărbat a vărsat restul de cola în vasul de toaletă, dar a rămas șocat! Ce a observat... Apocalipsa, mai aproape decât s-a crezut! Avertismentul specialiștilor francezi îți dă fiori: "O parte a globului v...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x