Antena Căutare

Imagini scandaloase surprinse pe terasa unui club! Nu lasă sticla din mână, chiar dacă bebelușul din brațe plânge de mama focului! Imaginile șocante au stârnit isterie pe internet: ”E revoltător!”

O femeie, mama unui copil, a reușit să scandalizeze o lume întreagă, după ce în mediul virtual au ajuns niște imagini revoltătoare.

În videoclipul care a stârnit isterie pe rețelele de socializare se poate vedea cum femeia, care se afla în vacanță în Bali, își ține copilul în brațe și, fără să-i pese că acesta plânge, continuă să bea din sticla cu bere.

Imaginile revoltătoare au fost surprinse pe terasa unui club din Bali, ce are vedere pe plaja de surf Uluwatu.

De asemenea, după ce videoclipul a ajuns pe internet, o mulțime de persoane s-au arătat revoltate: ”Dumnezeule, ce mamă. E revoltător!”, ”Ar fi trebuit să aibă grijă de copil, nu să bea.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

ARESTAT pentru că iubește prea multe femei. Povestea bărbatului care are 24 de SOȚII și 149 de COPII... Cei mai buni jucători de Dota 2 din lume au fost învinși de un program de inteligență artificială!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x