Antena Căutare

Imagini şocante! A intrat în mare să înoate şi s-a trezit într-o baltă de sânge. Mici creaturi marine i-au “mâncat” picioarele. Medicii: “Nu am mai văzut aşa ceva”

Un tânăr din Melbourne (Australia) a trecut prin clipe groaznice în timpul unei simple băi făcute în mare: picioarele lui erau pline de sânge din cauza unor “mici creaturi marine”

Un tânăr din Melbourne (Australia) a trecut prin clipe groaznice în timpul unei simple băi făcute în mare: picioarele lui erau pline de sânge din cauza unor “mici creaturi marine”

Sam Kanizay, în vârstă de 16 ani, a intrat, ca în fiecare zi, în mare pentru a înota, însă la un moment dat a fost nevoit să iasă de urgenţă din apă. Picioarele sale erau PLINE DE SÂNGE!

“Iniţial, nu mi-am dat seama despre ce este vorba. Avem sânge şi nisip peste tot. Abia când am ajuns la spital am realizat cât de gravă era situaţia”, a povestit tânărul, conform The Guardian.

Medicii au rămas şocaţi de felul agresiv în care micile creaturi i-au atacat pielea: “Credem că este vorba despre păduchi de mare”.

Păduchii de mare sunt de mărimea unui bob de orez şi nu se găsesc în Marea Neagră.

Fenomen astronomic de neratat! O ECLIPSĂ parţială de Lună va avea loc luni... Un bărbat și-a cumpărat un dulap vechi, dar a trăit un adevărat șoc atunci când a văzut ce se află într-unul dintre sert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x