Antena Căutare

IMAGINI ŞOCANTE! Era supraponderală, dar a vrut cu orice preţ să slăbească! În ce hal a ajuns să arăte femeia asta după ce a ţinut diete drastice

Dietele drastice pentru slăbit sunt deosebit de periculoase, iar Claire Huxtable, o femeie din Suffolk, ştie foarte bine acest lucru şi şi-ar dori cu ardoare să poată dea timpul timpul cu doi ani în urmă.

Dietele drastice pentru slăbit sunt deosebit de periculoase, iar Claire Huxtable, o femeie din Suffolk, ştie foarte bine acest lucru şi şi-ar dori cu ardoare să poată dea timpul timpul cu doi ani în urmă.

Dacă în 2013 cântărea nu mai puţin de 160 de kilograme şi obosea enorm de repede, starea ei de sănătate era bună. Acum, însă, situaţia este complet diferită. A început să urmeze o dietă drastică, iar efectele au fost împotriva ei, căci în momentul de faţă este anorexică şi nu se poate opri din slăbit.

Transformare ULUITOARE! O tânăra a demonstrat că machiajul te face alt OM! „WOW, ești SUPERBĂ!” (VIDEO)


La 44 de ani, starea de sănătate a lui Claire este foarte delicată, căci în 24 de luni a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme, de la 160.

A ajuns să cântărească doar 25 de kilograme! „Dumnezeule, cum arăți!” Transformarea ȘOCANTĂ a unei tinere i-a uimit pe toți!

"Vreau să avertizez tinere să renunţe la dietele drastice, căci sunt foarte periculoase. La început mi-am dorit enorm să slăbesc, însă acum mă simt cumplit.", a mărturisit ea pentru Daily Mail.

A făcut o poză pe holul spitalului, dar ceea ce a apărut în imagine a TERIFIAT toți pacienții! Tuturor le este acum TEAM... „Pisica extraterestră” te va lăsa mut de uimire! Animalul are niște ochi UNICI în lume, sigur nu ai mai văzut așa CEVA! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x