Antena Căutare

Imagini spectaculoase! Lupta marinarilor romanilor cu renumitii pirati somalezi

Noua barbati au fost prinsi si incatusati de echipajul fregatei Regele Ferdinand in apropiere de coastele Somaliei. Piratii din zona au capturat pana acum, cu arma in mana, sute de nave cu oameni la bord.

Cei noua pirati somalezi fusesera descoperiti de un avion de patrulare suedez. Imediat s-a dat alarma, iar marinarii de pe fregata "Regele Ferdinand" au fost trimisi in misiune alaturi de un alt echipaj turcesc.

Piratii somalezi sunt o adevarata spaima a apelor. Au sechestrat in ultimii ani de la petroliere gigantice, cu tot cu echipaj, pana la ambarcatiuni private. Numai anul trecut in mainile lor au cazut 49 de nave si 900 de marinari.

Toti cei noua somalezi au fost verificati de medici, pentru a nu purta boli transmisibile. Ulterior, au fost imbracati in salopete albe si dusi in arest.

Marinarii romani au fost felicitati de comandamentul misiunii Atalanta. Ei se vor intoarce in Portul Constanta la mijlocul lunii viitoare

Trei elevi din Bucuresti au fost premiati de NASA. Un satelit a fost boteza cu numele unuia dintre castigatori... In Franta a fost lansat un post de televiziune dedicat Sfarsitului Lumii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x