Antena Căutare

Black Friday ține câteva săptămâni în România. Ce trebuie să știe românii ca să nu cadă în capcana aşa-ziselor reduceri

Black Friday nu mai este doar o zi a reducerilor, ci o sărbătoare a cumpărăturilor care durează chiar şi o lună. De la electronice şi electrocasnice, până la bilete de avion şi maşini de lux - milioane de produse vor pleca în aceste zile din depozitele curierilor spre clienţi. Care, la fel ca retailerii, îşi fac tot mai bine temele, de la an la an. Mulţi au urmărit ofertele pe tot parcursul anului şi nu cad în capcana aşa-ziselor reduceri.

Peste jumătate dintre români vor cumpăra măcar un produs de Black Friday, arată studiile comercianţilor. Iar un client din trei va fi din mediul rural. Mai mult decât atât, vestea reducerilor pe site-urile din ţară a ajuns şi peste hotare.

”Vedem o creştere foarte mare a produselor comandate din afara ţării, pentru cei dragi, de acasă. Oamenii din străinătate comandă televizoare, electrocasnice.”, declară Iulian Stanciu, CEO al unui retailer.

De Black Friday, însă, coşul de cumpărături arată diferit de la an la an. Ofertele nu se mai rezumă doar la gadgeturi şi la obiecte de uz casnic.

”Avem şi produse speciale. De exemplu, pachete turistice în România şi în ţară. Avem bilete de avion reduse cu 50%. Avem chiar şi un Ferrari. Avem, în premieră, cafea. Două la preţ de una.”, a mai declarat el.

Iniţial, ziua de 29 noiembrie, când este oficial Black Friday, a apărut în Statele Unite şi marca începutul perioadei de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă. Acum, e un fenomen în aproape toată lumea.

Un român va conduce Orchestra Națională a Franței, la doar 39 de ani. Cristian Măcelaru este cel mai mic fiu dintr-o fam... Vremea mult prea caldă pentru luna noiembrie prelungeşte sezonul chefalului: ”Sunt pescar din 1983, dar așa ceva n-am ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x