Antena Căutare

Incearca sa divorteze de 17 ani. S-au chemat in judecata de peste 1.000 de ori

Judecatorii americani se confrunta cu un caz ciudat dar si amuzant, in acelasi timp. Sunt exasperati de un cuplu, care incearca sa divorteze de 17 ani

Incearca sa divorteze de 17 ani. S-au chemat in judecata de peste 1.000 de ori
| portalnovidade.com.br

Judecatorul din Hamilton, Ohio, Leslie Ghiz, a marturisit ca nu mai poate tolera aceasta situatie la nesfarsit si le-a cerut celor implicati sa ajunga la un consens.

Christo Lassiter si Sharlene Boltz s-au casatorit in anul 1986, insa dupa 10 ani au decis sa divorteze. Fiind profesori de Drept au profitat de cunostintele pe care le au in domeniu si au prelungit divortul si chemarile in judecata timp de 17 ani.

Din cauza proceselor interminabile si copiii celor doi, acum in varsta de 17, respectiv 20 de ani, au avut de suferit. Cauza acestui eveniment, ce pare ca nu are cale de rezolvare, a fost faptul ca Sharlene a chemat politia la locul de munca al fostului sot. In tot acest timp, ambii parinti au avut custodia celor doi copii.

Urmatoarea infatisare in fata tribunalului va fi pe 6 septembrie, de aceasta data, barbatul sutinand ca fosta sotie ii datoreaza o suma de bani. De-a lungul celor 17 ani, cei doi soti s-au chemat in judecata unul pe altul de 1.400 de ori.

“Azzam”, cel mai lung iaht din lume: 180 de metri lungime... Esti singur? Cuibareste-te in poala unei... perne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x