Căutare Live

INCREDIBIL! O noua Apocalipsa, anuntata pentru 2017

Daca v-ati gandit vreo secunda ca am scapat de Apocalipsa si o sa traim linistiti pana la adanci batraneti, ei bine nu este nici pe departe asa! Membrii Fratiei Sabia lui Dumnezeu considera ca peste patru ani va veni un nou sfarsit al lumii si asta pentru ca Pamantul se invarte in continuare, in ciuda incheierii calendarului mayas

Concret, membrii Fratiei sunt convinsi ca Apocalipsa va veni peste noi, fix in 2017, deoarece, sustin ei, Arhanghelul Gavriil le-a marturisit acest lucru. In plus, sunt siguri ca doar ei vor supravietui, iar in timp, vor fi nevoiti sa repopuleze planeta.

Sa nu uitam totusi ca nici nu a trecut bine ultimul sfarsit al lumii anuntat pentru 21 decembrie 2012. Adevarul e ca s-a consumat atat de repede incat nici nu prea a fost simtit, poate doar de comercianti care au speculat momentul si au resuit sa-si sporeasca si veniturile.

Cel mai frumos brad traditional romanesc, impodobit de o familie din Bistrita-Nasaud... VIDEO! Chinezi au incercat sa elimine stresul intr-o bataie generala cu perne...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri