Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Incredibil! Reacţia neaşteptată a unui cimpanzeu când s-a întâlnit cu o persoana

Este mare, puternic, iar la prima vedere pare fioros! Dar nu-i deloc aşa. Cimpanzeul Ponso, în vârstă de 40 de ani, a avut o reacţie total neaşteptată în momentul în care s-a întâlnit, după o perioadă lungă de singurătate, cu o persoana.

Este mare, puternic, iar la prima vedere pare fioros! Dar nu-i deloc aşa. Cimpanzeul Ponso, în vârstă de 40 de ani, a avut o reacţie total neaşteptată în momentul în care s-a întâlnit, după o perioadă lungă de singurătate, cu o persoană.

După ce au fost folosiți în scopul unor testări medicale, Ponso şi familia sa au fost abandonaţi de angajaţii companiei respective pe o insulă de pe Coasta de Fildeş. Din nefericire, după o perioadă, partenera şi copiii cimpanzeului au murit, iar acesta a rămas singur.

Un localnic pe nume Germain a fost cel care i-a sărit în ajutor, iar de-a lungul timpului i-a dus lui Ponso câte ceva de mâncare.

Situaţia lui Ponso i-a atras însă atenţia şi lui Estelle Raballand, directoarea unui centru de îngijire a cimpanzeilor, care a decis să îl viziteze.

Reacţia lui Ponso a fost una surprinzătoare! El a avut o atitudine de afecţiune, îmbrăţişând-o pe aceasta în timpul întâlnirii. Imaginile emoţionante vorbesc de la sine.


Sursa foto: www.thedodo.com

Recomandari