Antena Căutare

Incredibila reacție pe care o are un leu atunci când vede o femeie însărcinată! Toată lumea a rămas șocată

Imaginile dintr-o grădină Zoo din SUA au devenit virale după ce milioane de utilizatori au fost emoționați la vederea unui leu fioros apropiindu-se de o viitoare mămică.

Scene incredibile la Zoo! Oamenii au încremenit când au văzut primele reacții ale "Regele Junglei", atunci când o femeie însărcinată și accidentată s-a apropiat de cușca lui!

Imaginile dintr-o grădină Zoo din SUA au devenit virale după ce milioane de utilizatori au fost emoționați la vederea unui leu fioros apropiindu-se de o viitoare mămică.
Femeia a creat încă de la început o relație specială, neocolind zona unde se afla leul, zonă pe care mulți oameni o evită de teamă.

Utilizatorii au fost surprinși de gestul leului făcut în finalul video-ului, în care acesta încearcă se se apropie cât poate de mult de gravida cu piciorul accidentat.
Deși inițial oamenii au crezut că leul vrea să o atace, acesta a demonstrat contrariul, reieșind de aici o altă latură drăgăstoasă a "regelui junglei".
Filmarea a fost făcută chiar de soțul femeii care a rămas cu o amintire de neuitat după acea întâmplare neobișnuită.

Urmărește video și vezi modul în care s-a comportat acest leu drăgăstos:

Primul transplant de cap nu va mai avea loc! Bărbatul care se oferise voluntar s-a răzgândit: „Îmi pun toată speranța în... El are 18 ani, ea 39. Un adolescent vrea să se căsătorească cu mama celui mai bun prieten al său: „Singurul obstacol din...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x