Antena Căutare

Influență URIAȘĂ asupra noastră! Tot ce trebuie să știi despre Luna Sângerie, cea mai lungă eclipsă vizibilă și la noi

Eclipsa de Lună de pe 27 iulie, vizibilă și în România. E cea mai lungă din acest secol și va avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă şi va fi vizibilă şi din România, cu condiţia să fie senin, e informaţia de ultimă oră transmisă de Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din Bucureşti.

Eclipsa de Lună de pe 27 iulie, vizibilă și în România. E cea mai lungă din acest secol și va avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă şi va fi vizibilă şi din România, cu condiţia să fie senin, e informaţia de ultimă oră transmisă de Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din Bucureşti.

Momentul care este considerat începutul eclipsei, intrarea în penumbră, se va produce vineri, la ora 20.14, când Luna se va afla sub orizont.

Mariana Cojocaru a explicat, la Antena 3, care sunt zodiile cele mai influențate de această eclipsă.

„Ne va influența și pe noi. Își pune amprenta asupra destinelor noastre. Dacă e să privim perioada aceasta aglomerată, o să vă spun că o să avem și un Mercur în mișcare retrogradă în Leu. Vom avea și axa ce deschid nodurile karmice, adică nodul lunar nord și nodul lunar sud, Leu și Vărsător, iar toate împreună impun luarea de decizii, va trebui să tranșăm lucrurile care stau în coadă de pește și situațiile delicate de viață.

Zodiile vizate de această eclipsă sunt Leul, Vărsătorul, Scorpionul și Taurul pentru că vorbim de o axă a zodiilor fixe. Vor fi vizați într-o oarecare măsură și Capricornii. Eclipsa de lună a fost asociată și cu Luna Neagră, care vizează sănătatea. Sfatul meu ar fi ca persoanele vizate să fie atente la toate presiunile care vor fi asupra lor.(...) Pot primi vise premonitorii, pot avea perioade în care încărcătura emoțională să fie foarte importantă și interesantă. Unii se pot îndrăgosti, alții se pot despărți. Unele zodii pot fi susținute foarte bine de această perioadă,altele din contră”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.

Sursa: Antena 3

Cea mai lungă ECLIPSĂ TOTALĂ de LUNĂ din acest secol, efecte devastatoare! Cum ne va influența relațiile de cuplu! Nimic... ”Apocalipsa e mai aproape decât vrem noi să credem!” Previziunea șocantă a Mariei Ghiorghiu îți va da fiori reci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x