Căutare Live

Infricosator: Momentul in care un ghetar de marimea cartierului Manhattan se dezintegreaza

Imagini incredibile surprinse in Groenlanda! Un ghetar de dimensiuni uriase (aproximativ 7.5 kilometri cubi) s-a dezintegrat complet, iar momentul a fost imortalizat de camerele de filmat. Aproximativ 75 de minute a durat tot procesul, care readuce in prim plan fenomenul incalzirii globale.

Unul dintre cameramanii care au surprins momentul sustine ca bucatile de gheata sareau in aer pana la 200 de metri, dupa care cadeau inapoi: „Singurul mod in care pot sa aduci la scara umana acest fenomen este sa-ti imaginezi cartierul Manhattan, care, dintr-o data, incepe sa se zdruncine si sa se dezintegreze. Un oras intreg distrugandu-se in fata noastra”.

Culmea, evenimentul surprins in imagini nu este primul de acest gen. Si, probabil, nici ultimul. La inceputul acestui an, o „bucata” de doua ori mai mare s-a desprins din Ghetarul Petermann, eveniment fara precedent in istoria de 150 de ani a studierii ghetarilor.

Femeile au decis: Ochelarii sunt cel mai sexy accesoriu masculin... GALERIE FOTO! Sailor Moon: Povestea adolescentei Usagi Tsukino care lupta pentru a apara Pamantul...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri