Antena Căutare

ÎNGER PĂZITOR găsit la ECOGRAFIE! Imagini INCREDIBILE cu CHIPUL BUNICII ce VEGHEAZĂ în PÂNTEC!

Părinții s-au dus la un control medical pentru a face o ecografie copilului ce urma să se nască, dar ceea ce au văzut i-a șocat.

Părinții s-au dus la un control medical pentru a face o ecografie copilului ce urma să se nască, dar ceea ce au văzut i-a șocat.

La o ecografie 4D medicii au văzut chipul copilului din pântecul mamei. Dar asta nu e totul. Alături, chipul bunicii a apărut în mod surprinzător. Medicii și părinții au rămas muți de uimire.

Deși au reluat scanarea, imaginile nu s-au schimbat. Chipul bunicii a rămas tot acolo, ca și când ar fi vegheat copilul pe timpul sarcinii. Părinților le place să creadă că bunica s-a transformat într-un înger păzitor pentru fetița lor.

TRANSFORMARE ULUITOARE! Era OBEZĂ și toată lumea râdea când o vedea! Acum arată ca un FOTOMODEL... S-a căsătorit fără să aibă mire! Partea ULUITOARE a venit atunci când a trebuit să-și sărute "soțul"...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x