Antena Căutare

Ingredient uman, descoperit în diferite sortimente de pâine. Ce se folosește în procesul de producție

O femeie a dezvăluit că pâinea pe care o cumperi de la magazine poate conține, printre altele, și un ingredient uman. Când au aflat despre ce este vorba, mulți au rămas fără cuvinte.

renee starkey si imagini cu o o paine si un om care face coca de paine Galerie
O femeie a uimit oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit ce ingredient uman conține pâinea | tiktok @reneestakeyreal//profimedia

Nu mai este o noutate faptul că, în zilele noastre, magazinele oferă o gamă extrem de variată de produse de panificație. Poți alege pâinea pe care o dorești, în funcție de ingredientele pe care le conține. De la cea făcută din făină alba și până la cea din secară, făină neagră sau cu semințe, sortimentele sunt diverse și pentru toate gusturile. Totuși, o femeie a reușit să surprindă oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit faptul că, pe lângă ingredientele clasice, lista poate include și un ingredient uman.

Pâinea pe care o cumperi poate conține un ingredient uman. Despre ce este vorba, de fapt

Atunci când cumpără pâine, nu toată lumea se uită pe eticheta de ingrediente. Unii aleg produsul pe care îl consumă de ceva timp, alții sunt curioși să încerce și sortimente noi. Totuși, ai mai cumpăra pâine dacă ai afla că aceasta poate conține și un ingredient uman?

Recent, o femeie a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit asta, în cadrul unui clip video publicat pe TikTok. Filmare a devenit imediat virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Singura pâine sănătoasă pe care o poți mânca în fiecare zi fără să te îngrași. Are multe beneficii pentru organism

Este vorba despre Renee Starkey din Statele Unite ale Americii, o tânără care a decis în urmă cu ceva timp să devină vegană. Dezvăluirea ei a uimit oameni din întreaga lume și nu puțini au fost cei care au reacționat la clipul video cu pricina.

„L-cisteina din pâine provine, în principal, din părul uman, din pene de rață sau din părul de câine. Ingredientul este folosit pentru a prelungi viața la raft a produsului”, a spus femeia în filmare, arată cei de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dezvăluirea a fost făcută în timp ce citea lista de ingrediente de pe ambalajul unei pâini. Deși nu era menționat în mod specific părul uman, respectivul produs conținea L-cisteină, lucru ce, în mod evident, i-a uimit pe mulți.

Citește și: Cu ce poți înlocui pâinea. Alimente cu calorii puține

Așa cum era de așteptat, filmare a devenit virală și a adunat numeroase reacții, comentarii și vizualizări de la oameni din întreaga lume.

L-cisteina este un aminoacid ce se găsește în mod natural în corpul nostru. Acesta este folosit adesea pentru a prelungi termenul de valabilitate al unor produse, printre care și pâinea. Acesta poate fi sintetizat din părul uman, dar și din pene de rață sau de pui, motiv pentru care nu întotdeauna trebuie să ne așteptăm să fie vorba despre păr uman, arată cei de la BBC.

A comandat o rochie și când a deschis pachetul a avut o surpriză neplăcută. Ce bilete ciudate au căzut din colet... Culoarea costumului de baie îți poate salva viața. Care este explicația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x