Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Internetul, ARUNCAT ÎN AER din nou pentru un caz de vânătoare! Animalul EXTREM de RAR care a fost ucis de o femeie - GALERIE FOTO

O femeie din Statele Unite ale Americii a stârnit o controversă uriașă pe internet după ce s-a lăudat că a vânat o girafă neagră în Africa de Sud, acest animal fiind unul extrem de rar.

O femeie din Statele Unite ale Americii a stârnit o controversă uriașă pe internet după ce s-a lăudat că a vânat o girafă neagră în Africa de Sud, acest animal fiind unul extrem de rar.

Femeia, Tess Thompson Talley, stabilită în Kentucky, a publicat pe internet în urmă cu un an fotografii în care apare lângă girafa pe care a ucis-o. Însă, aceste imagini au fost aduse în atenția publicului recent de publicația africană Africa Digest.

În fotografii, Talley apare mândră lângă girafa mascul pe care a ucis-o.

„Visul meu de o viață s-a îndeplinit astăzi! L-am văzut pe acest mascul de girafă neagră și l-am urmărit ceva vreme. Am știut că este `alesul meu`. Avea peste 18 ani și cântărea peste 1.800 de kilograme. Am fost binecuvântată să pot lua peste 900 de kilograme de carne de la el”, a scris ea în descrierea imaginilor.

Sute de persoane au reacționat la mesajul publicat de African Digest pe rețelele de socializare legat de mesajul original al lui Talley.

„Nu există cuvinte pentru a descrie cât de îngrozitor este ceea ce ai făcut”, „Nu îmi pot imagina ce plăcere poți avea în a împușca mortal un animal care nu se poate apăra cu focuri de armă. Câtă ignoranță” și „Rușine pentru orice persoană care adoptă sau apără un astfel de comportament”, au scris mai multe persoane pe internet.

Contactată de Fox News, Talley s-a apărat, făcând referire și la faptul că a primit amenințări pe internet.

„Animalul pe care l-am vânat a fost o subspecie de girafă din Africa de Sud. Numărul acestor exemplare este, de fapt, în creștere – ceea ce se datorează în parte vânătorilor și efortutilor lor în privința conservării. Specia în cauză nu este rară sub nicio formă. Exemplarul era bătrân, iar girafele se închid la culoare pe măsură ce îmbătrânesc. Însă, să ameninți oameni este complet inacceptabil, chiar dacă este vorba despre vânătoare”, a spus ea.

În 2015, un dentist din Minnesota, Walter Palmer, a fost ținta unor critici formulate de persoane din întreaga lume, deoarece el l-a vânat pe celebrul leu Cecil din Zimbabwe.

Recomandari