Antena Căutare

O femeie a pus bicarbonat de sodiu la geam și a așteptat! Ce s-a întâmplat

O femeie a decis să presare niște bicarbonat de sodiu pe la geam și apoi a așteptat câteva ore. În scurt timp, surpriza a fost mare! Ce s-a întâmplat?

O femeie a decis să presare niște bicarbonat de sodiu pe la geam și apoi a așteptat câteva ore. În scurt timp, surpriza a fost mare! Ce s-a întâmplat?

Orice gospodină adevărată are prin casă măcar un plic de bicarbonat de sodiu, cel mai adesea folosit la diferite prăjituri sau rețete de clătite.

Totuși, o femeie a decis să presare puțin bicarbonat de sodiu pe la geam și pe la pragul ușii casei. Peste câteva ore când a revenit și nu mică i-a fost surpriza atunci când a observat ce se întâmplase.

Practic, furnicile strecurate în casă au fugit ca prin minune! Bicarbonatul de sodiu este un bun insecticid, deloc toxic atât pentru om, cât și pentru plante. Amestecat cu apă și oțet, acesta este un bun agent de curățare pentru geamuri!

O femeie a pus bicarbonat de sodiu la geam și a așteptat! Ce s-a întâmplat

În plus, dacă este presărat în scrumieră, acesta te scapă de mirosul neplăcut de țigară.

Pus într-un bol în frigider, bicarbonatul de sodiu elimină mirosurile alimentare, conferind senzația de prospețime.

Bicarbonatul de sodiu este extrem de eficient și pentru prevenirea acneei. Amestecat cu apă și aplicat cu ajutorul unui disc demachiant, acesta nu doar că te ajută să scapi mai ușor de punctele negre, dar curăță tenul în profunzime și vindecă coșurile.

Un hibrid între om și maimuță a fost creat în China! Scandal imens între oamenii de știință! La ce ar putea fi folosite ... Primul manechin transgen angajat de Victoria`s Secret! Cum arată „îngerașul” Valentina Sampaio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x