Invitații care au lipsit de la o nuntă au primit acasă un plic neașteptat. Ce au făcut mirele și cu mireasa, după petrecere

Invitații care au lipsit de la o nuntă au primit acasă un plic neașteptat. Când l-au desfăcut au crezut că nu văd bine, căci mirele și mireasa au făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

După petrecerea de nuntă, invitații care au lipsit au avut parte de o surpriză

sursa foto: Profimedia

La scurt timp după ce și-au organizat nunta și au petrecut alături de familie și de cei dragi, un mire și o mireasă au făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Cei care au refuzat sau nu au putut să ajungă la eveniment au primit un plic din partea mirilor, iar cee ace a urmat a stârnit o adevărată controversă în mediul online.

Ce au făcut un mire și o mireasă invitaților care nu au venit la nunta lor

Se spune că nunta este una dintre cele mai frumoase momente din viața unei persoane. Pentru bărbați reprezintă clipa în care devin oficial „cap de familie” și pentru femei reprezintă una dintre cele mai frumoase amintiri.

Totul trebuie să meargă ca la carte și, de cele mai multe ori, mirii ajung să pregătească totul cu cel puțin un an înainte, în cel mai mic detaliu. Este ales cu maximă atenție localul, decorațiunile și aranjamentele florale.

Citește și: O mireasă a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta. Ce voia să îi facă femeii

În plus, mireasa acordă o atenție deosebită rochiei, pantofilor, coafurii și desigur, bijuteriilor. Cuplurile care doresc să iasă din tipare aleg chiar și o tematică ce impune invitaților o anumită ținută, totul pentru ca petrecerea de nuntă să iasă perfect.

Un cuplu însă a recurs la un gest complet neașteptat, la scurt timp după nuntă. Invitații care au lipsit de la petrecere au primit, după eveniment, un plic surprinzător. Când l-au deschis, absenții de la petrecere au avut parte de o surpriză de proporții.

Doug Simmons în vârstă de 44 de ani și Dedra McGee în vârstă de 43 de ani din Chicago (Statele Unite ale Americii) au decis să se căsătorească și au făcut o nuntă după placul lor, la o locație de vis din Jamaica.

Citește și: Invitații de la nuntă au crezut că nu văd bine. Ce „test” le-a dat mirele, ca să se poată așeza fiecare la masa lui

După petrecere, invitații care au lipsit de la eveniment au primit un plic cu o notă de plată în valoare de 120 de dolari de persoană, însemnând costurile suportate de cuplu pentru cei absenți.

„Fiindcă nu ați dat un telefon și nici nu ne-ați informat cu privire la faptul că veți lipsi de la eveniment, noi am considerat că o să veniți, așa că am plătit în avans. Ne sunteți datori cu suma respectivă, pe care o puteți transfera în cont. Așteptăm să ne căutați și să ne spuneți ce metodă de plată preferați. Mulțumim!”, a fost mesajul primit în plin de invitații absenți, potrivit celor de la nypost.com.

Citește și
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Zarug a răspuns întrebării „De spui mereu fă”. Iată care este explicația dată de concurentul de la Asia Express 2021
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, prima declarație despre relația ei cu soțul Anamariei Prodan. Cum se înțeleg
Mai multe articole

Unii dintre invitați au fost atât de revoltați de cele întâmplate încât au decis să facă poză la plicul cu pricina și să dezvăluie „peripetia” pe internet. Nu a durat mult și oameni de pretutindeni au reacționat imediat. Unii au luat partea mirilor, în timp ce alții au fost de părere că aceștia au exagerat cu pretențiile.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Astrele vin cu multe vești bune pentru cele trei zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021....
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri