Antena Căutare

Invitații care au lipsit de la o nuntă au primit acasă un plic neașteptat. Ce au făcut mirele și cu mireasa, după petrecere

Invitații care au lipsit de la o nuntă au primit acasă un plic neașteptat. Când l-au desfăcut au crezut că nu văd bine, căci mirele și mireasa au făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

imagine cu un plic desfacut Galerie
După petrecerea de nuntă, invitații care au lipsit au avut parte de o surpriză | sursa foto: Profimedia

La scurt timp după ce și-au organizat nunta și au petrecut alături de familie și de cei dragi, un mire și o mireasă au făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Cei care au refuzat sau nu au putut să ajungă la eveniment au primit un plic din partea mirilor, iar cee ace a urmat a stârnit o adevărată controversă în mediul online.

Ce au făcut un mire și o mireasă invitaților care nu au venit la nunta lor

Se spune că nunta este una dintre cele mai frumoase momente din viața unei persoane. Pentru bărbați reprezintă clipa în care devin oficial „cap de familie” și pentru femei reprezintă una dintre cele mai frumoase amintiri.

Totul trebuie să meargă ca la carte și, de cele mai multe ori, mirii ajung să pregătească totul cu cel puțin un an înainte, în cel mai mic detaliu. Este ales cu maximă atenție localul, decorațiunile și aranjamentele florale.

Citește și: O mireasă a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta. Ce voia să îi facă femeii

În plus, mireasa acordă o atenție deosebită rochiei, pantofilor, coafurii și desigur, bijuteriilor. Cuplurile care doresc să iasă din tipare aleg chiar și o tematică ce impune invitaților o anumită ținută, totul pentru ca petrecerea de nuntă să iasă perfect.

Un cuplu însă a recurs la un gest complet neașteptat, la scurt timp după nuntă. Invitații care au lipsit de la petrecere au primit, după eveniment, un plic surprinzător. Când l-au deschis, absenții de la petrecere au avut parte de o surpriză de proporții.

Doug Simmons în vârstă de 44 de ani și Dedra McGee în vârstă de 43 de ani din Chicago (Statele Unite ale Americii) au decis să se căsătorească și au făcut o nuntă după placul lor, la o locație de vis din Jamaica.

Citește și: Invitații de la nuntă au crezut că nu văd bine. Ce „test” le-a dat mirele, ca să se poată așeza fiecare la masa lui

După petrecere, invitații care au lipsit de la eveniment au primit un plic cu o notă de plată în valoare de 120 de dolari de persoană, însemnând costurile suportate de cuplu pentru cei absenți.

„Fiindcă nu ați dat un telefon și nici nu ne-ați informat cu privire la faptul că veți lipsi de la eveniment, noi am considerat că o să veniți, așa că am plătit în avans. Ne sunteți datori cu suma respectivă, pe care o puteți transfera în cont. Așteptăm să ne căutați și să ne spuneți ce metodă de plată preferați. Mulțumim!”, a fost mesajul primit în plin de invitații absenți, potrivit celor de la nypost.com.

Unii dintre invitați au fost atât de revoltați de cele întâmplate încât au decis să facă poză la plicul cu pricina și să dezvăluie „peripetia” pe internet. Nu a durat mult și oameni de pretutindeni au reacționat imediat. Unii au luat partea mirilor, în timp ce alții au fost de părere că aceștia au exagerat cu pretențiile.

Jonathan Lewis s-a mutat în casă nouă, dar e sfătuit să plece de acolo. Bărbatul a găsit o păpușă cu un mesaj care i-a d... Două tinere au fost schimbate la naștere, fiindcă asistentele nu au fost atente. Ce au decis mamele când au aflat adevăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x