Antena Căutare

Astrologul Ioan Burculeț face un anunț înfiorător! Previziuni alarmante pentru România! „Se va întâmpla din nou!”

Ioan Burculeț a publicat noi previziuni alarmante pentru România. Astrologul susține că țara urmează să se confrunte cu un nou cutremur, catastrofe naturale, mișcări de stradă și căderea Guvernului.

Ioan Burculeț a publicat noi previziuni alarmante pentru România. Astrologul susține că țara urmează să se confrunte cu un nou cutremur, catastrofe naturale, mișcări de stradă și căderea Guvernului.

Potrivit astrologului Ioan Burculeț, până la sfârșitul acestui an, România va fi marcată de cataclisme, cutremure și vreme severă, precum și de căderea a guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Ioan Burculeț susține urmează o perioadă nefastă în România, dominată de mișcări de stradă, haos în transporturi, greve, manifestații și fapte cu violențe care implică folosirea armelor de foc.

Începutul previziunilor are legătură cu luna plină iar momentul de apogeu este 23 noiembrie, potrivit astrologului.

Ioan Burculeț a devenit cunoscut după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din 2014, dar și cutremurul devastator din Italia, din octombrie 2016.

„(Urmează) o perioadă total atipică pentru țara noastră în care principalele evenimente vor fi nuanțate către tot ceea ce înseamnă: accidentări în masă, evenimente legate de tineri, codurile de intervenție numite roșii de oamenii specializați, explozii. Mai mult evenimentele care au directă legătură cu manifestarea accidentărilor care pot fi enunțate în trei categorii: în trafic, domestice și organice – exemplul cel mai concludent fiind nuanțele bolilor cronice, care dau vulnerabilitate! Sistemul nervos central care poate avea de suferit și tulburările respiratorii!”, a anunțat Ioan Burculeț.

„Va trebui să fim atenți la numărul crescut al incidentelor care vor fi date de către un număr mai mare de explozii, incendii, folosirea armelor de foc, împușcăturile accidentale mai mult sau mai puțin, coduri roșii în trafic, elementul foc fiind predominant și mult mai intensificat pentru perioadă următoare, în mod deosebit intervalul 17 – 29 Noiembrie”, a mai anunțat astrologul.

Referitor la cutremur, Ioan Burculeț a precizat că nu va ști nimeni să precizeze „amplitudinea mișcării în sine”.

„Elementul aer va avea de suferit și aici va trebui să se evidențieze practic fenomenele extreme care au ca principală formă de manifestare vântul, dar și elementele care vor aduce de la sine un nou val de cutremure pentru țara noastră. Așa cum imediat după fenomenul de lună plină din 24 Octombrie a.c. s-a manifestat la câteva zile mișcarea seismică din 28 Octombrie a.c. ora 3:38 A.M. fenomenul se poate repeta, însă nimeni nu va ști să precizeze amplitudinea mișcării în sine! Nici măcar calculul astrogramei”, a scris Burculeț.

Cum ar fi arătat, cu adevărat, Iisus Hristos! Imaginea are 1.500 de ani și a fost găsită într-o Biserică abandonată în d... Misterul pe care nimeni nu e în stare să îl elucideze! Primul calculator din lume are peste 2.000 de ani! Cum arată și c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x