Antena Căutare

Isabella James,tânăra batjocorită inițial de colegi pentru că avea bustul prea mare, și-a luat revanșa.Cum arată după transformare

Isabella James, o tânără în vârstă de 27 ani, a ajuns să câștige 2 milioane de dolari datorită felului incredibil în care arată acum. Cu un trup de zeiță, Isabella a fermecat toți bărbații din mediul online.

colaj isabella james Galerie
Isabella James, o tânără în vârstă de 27 ani, a ajuns să câștige 2 milioane de dolari datorită felului incredibil în care arată acum. Cu un trup de zeiță, Isabella a fermecat toți bărbații din mediul online. | Profimedia

Atunci când era doar o adolescentă, colegii de școală o batjocoreau adesea pentru felul în care arăta, spunând că nu are deloc o înfățișare plăcută, că avea sânii prea mari, iar lista lor de insulte era una incredibil de lungă.

Mult timp Isabella și-a pierdut încrederea de sine din cauza faptului că devenise victima bullying-ului la școală, iar mai apoi în liceu. Cu toate acestea, spre terminarea studiilor, tânăra a dorit să își ia revanșa și să le arate tuturor de ceea ce e în stare.

Isabella James, victima bullying-ului, are parte de o transformare incredibilă

Astfel, Isabella a dorit să facă unele schimbări la fizicul ei pentru a deveni extrem de atrăgătoare pentru toată lumea. Tânăra și-a vopsit părul din brunet în blond și a apelat la mai multe tipuri de intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți look-ul.

Deși era batjocorită în liceu pentru că era minionă și avea un bust imens, purtând cupa 32D, Isabella a decis să se opereze astfel încât sânii ei să fie și mai mari. Tânăra blondină a ales să își pună implanturi de silicoane.

Citește și: Iubita i-a oferit o înghețată și când a mușcat a văzut că se află ceva în ea. Nu a știut dacă să țipe de fericire sau să plângă

Pe lângă intervențiile estetice de la nivelul sânilor, Isabella și-a mărit și buzele. Acum are un trup de care e foarte mândră, fiind o femeie provocatoare, dorită de toți bărbații. Astfel, blondina și-a luat revanșa și în ciuda tuturor criticilor celor din jur, ea a demonstrat că fizicul ei și felul în care arată o vor ajuta să câștige o avere.

Cum arată Isabella acum

În prezent, datorită trupului ei sexy, Isabella câștigă 2 milioane de dolari și are o casă cu patru camere, asta după ce a început să posteze fotografii sexy cu ea pe o platformă pentru adulți, în urmă cu 1 an și jumătate.

Acum Isabella este extrem de mândră de trupul ei, pozând în cele mai provocatoare ipostaze. Tânăra din California postează fotografiile sexy cu ea pe contul său de OnlyFans, o platformă digitală pentru adulți.

Citește și: Tanja Burmeister, femeia care a renunțat la viața normală și trăiește într-o rulotă. Cum arată locuința de lux

Multe femei și-ar dori să arate ca ea și mulți bărbați și-ar dori să o aibă. Fiind foarte conștientă acum de atuurile sale fizice, după operațiile estetice, Isabella e mai încrezătoare și curajoasă ca oricând, postând adesea fotografii prin intermediul cărora reușește să câștige foarte mulți bani.

După ce a cheltuit o avere pe intervențiile chirurgicale care au ajutat-o să arate exact așa cum și-a dorit, în prezent tânără își folosește silueta suplă cu forme apetisante pentru a câștiga mai mulți bani.

Tanja Burmeister, femeia care a renunțat la viața normală și trăiește într-o rulotă. Cum arată locuința de lux... Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume. Tânăra provine din Turcia, are 24 de ani și o înălțime de peste 2,15 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x