Antena Căutare

Îți amintești de cei doi oameni de știință din Antarctica care s-au întâlnit pe Tinder? Acum patru ani erau singurii care foloseau aplicația de pe continentul înghețat

Acum patru ani, doi oameni de știință din Antarctica se întâlneau pe continentul înghețat, după ce amândoi erau singurii care foloseau aplicația de dating Tinder.

Acum patru ani, doi oameni de știință din Antarctica se întâlneau pe continentul înghețat, după ce amândoi erau singurii care foloseau aplicația de dating Tinder.

Într-o seară de decembrie, un cercetător de la Staţia McMurdo din Antarctica şi-a deschide contul de Tinder - instalat încă de acasă, din SUA - pentru a verifica mai mult la plesneală dacă sunt oameni în jurul său. Tinder foloseşte localizarea pentru a-ţi găsi o posibilă pereche. Dacă-ţi place de ea sau de el, îi dai Like. Dacă şi partenerul găsit îţi dă ţie Like, atunci puteţi vorbi.

Cercetătorul mai folosise aplicaţia în SUA, dar s-a gândit să o activeze și la locul de muncă. Când a extins aria de căutare, a găsit o cercetătoare în apropiere - 45 de minute cu elicopterul. A fost prima pereche de pe acest continent la acea dată.

"Eram încântat de ideea de a folosi Tinder în Antarctica. Sunt mai puţin de 200 de oameni de ştiinţă", a declarat cercetătorul care a vrut să rămână anonim, pentru a nu-şi pierde privilegiile la internet din partea guvernului american. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori, dar au rămas prieteni, nicidecum iubiți.

O bunicuță din Siberia uimește! Patinează zilnic pe cel mai adânc lac din lume.... VIDEO. Un "Hercule de România", în varianta feminină! O fetiţă de doar 10 ani face furori pe internet cu PUTER...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x