Antena Căutare

Jasmine Tridevil a cheltuit 20.000 de dolari pentru a avea trei sâni. Cum arată pieptul ei

Jasmine Tridevil a cheltuit 20.000 de dolari pentru o operație la care nu multe femei ar apela. Tânăra și-a dorit trei sâni pentru că, spune ea, drumul spre celebritate ar fi fost mult mai ușor de parcurs grație acestei particularități.

jasmine tridevil intr-un top transparent si mov Galerie
Jasmine Tridevil a cheltuit 20.000 de dolari pentru o operație la care nu multe femei ar apela | Profimediaimages.ro

După multe încercări, Jasmine a reușit să-și facă operația mult dorită. ”A fost foarte greu să găseasc pe cineva care să fie de acord cu intervenția și să încalce codul de etică. Am sunat la 50 sau 60 de medici, nimeni nu a vrut să o facă.”, a explicat ea, conform New York Post.

Tridevil spune că sânul ei suplimentar se simte ca ceilalți doi. ”Singura diferență este mamelonul”, a afirmat ea, care a adăugat că trebuie să-l tataueze.

Citește și: Daniel Bodman își renova magazinul când a găsit un bilet de avertizare în zid. Mesajul a fost pus acum 40 de ani de un muncitor

Adevăratul motiv pentru care Jasmina și-a operat bustul

Pentru a obține rezultatul mult dorit, Jasmine spune că a strâns bani timp de doi ani și că plătește, de asemenea, o echipă de film care o urmează peste tot.

”Visul meu este să urmăresc acest show pe MTV. Arunc fiecare bănuț pe care îl am pentru asta. Dacă acest lucru nu funcționează, sunt terminată”, a explicat Jasmine.

Tridevil a spus că, deși își dorea faimă și avere, nu acesta este motivul pentru care a vrut această operație. ”Am făcut-o pentru că voiam să fiu neatractivă pentru bărbați. Pentru că nu vreau să mai ies la date-uri”, a afirmat femeia.

Citește și: Lydia Hughs este mireasa care a făcut pană cu mașina chiar când era în drum spre nuntă. Cine i-a dat acesteia o mână de ajutor

Ce reacție au avut părinții când au văzut bustul neobișnuit

Nu a spus nimic despre reacția bărbaților, însă părinții ei nu au fost mulțumiți de hotărârea luată. ”Mama a ieșit pe ușă. Nu vrea să vorbească cu mine. Nu o lasă pe sora mea să vorbească cu mine. Tatăl meu, chiar nu este fericit, îi este puțin rușine cu mine, dar a acceptat”, a mai zis Jasmine.

În timp ce unele persoane au criticat-o pe Tridevil pentru că-și dorește să fie faimoasă, alții au descris-o drept ”frumoasă” și au comentat că le aduce aminte de fata din filmul SF ”Total Recall”.

Citește și: Sarah Sinclair e dependentă de tatuaje, cu desene pe tot corpul și pe față. Pe unul îl regretă, însă. "M-am tatuat pentru el"

”Îmi plac sânii, ai trei, ce nu e de plăcut... am iubit-o cu toții pe fata aia din Total Recall”, a fost unul dintre comentariile primite pe pagina ei de Facebook.

Daniel Bodman își renova magazinul când a găsit un bilet de avertizare în zid. Mesajul a fost pus acum 40 de ani de un m... O femeie spune că soțul ei se supără ori de câte ori aceasta încearcă să "tragă un pui de somn". Care ar fi mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x