Antena Căutare

Jenna Phillips a renunțat la job ca să fie câine. Cum explică faptul că îi place să fie ținută în lesă și plimbată pe străzi

Jenna Phillips, cunoscută sub numele de Puppy Girl, câștigă peste 700.000 de lire sterline din conținutul filmat pentru abonații unui site. Ea se poartă ca un cățeluș, lucru care îi aduce sumele imense de bani.

colaj de imagini cu jenna phillips cand e caine in gradina Galerie
Jenna Phillips, cunoscută sub numele de Puppy Girl, câștigă peste 700.000 de lire sterline din conținutul filmat pentru abonații unui site pentru adulți. Ea se poartă ca un cățeluș, lucru care îi aduce sumele imense de bani | Captura TikTok

Jenna, care are 21 de ani, aduce jucăriile aruncare de ”stăpâni” și bea apă din boluri. Ea și-a dat demisia pentru a se comporta ca un câine, lucru care îi aduce o bucurie imensă.

Unul dintre videoclipurile ei, care a devenit recent viral pe TikTok, o arată pe Jenna în timp ce merge în patru labe, cu o lesă legată de gât, pe stradă.

Cum e percepută Jenna Phillips de internauți

Femeia se comportă ca un câine și chiar latră la o altă tânără, care e legată cu o zgardă de un gard. Pe fundal, se aude cineva care îi dă indicații ca unui patruped. La un moment dat, ea se liniștește și privește spre ”stăpânul” ei.

”Nu, nu, nu. Haide. Să mergem. Hei, Jenna! Să mergem.", spune bărbatul. Apoi Jenna și-a ridicat privirea spre el: „Continuă să mergi, Jenna”.

Videoclipul vizionat de peste 9 milioane de ori are subtitrarea: „Noroc că am fost reținută”.

Citește și: Kim Irving, femeia care a slăbit 45 kilograme după ce toți prietenii ei râdeau de ea. Ce “dependență” are acum tânăra

După cum era de așteptat, TikTok a atras o mulțime de comentarii. În comentarii, însuși Jordan Belfort a spus: „Ce univers este acesta?”.

Belfort nu a fost singurul hipnotizat de filmare, deoarece un alt internaut a spus: „Cu tot ce s-a întâmplat, avem nevoie de o resetare completă a umanității”. Un al treilea a adăugat: „Oamenii fac orice pentru bani”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jenna Phillips a renunțat la job pentru a fi cățeluș cu normă întreagă

Jenna Phillips a renunțat la slujba ei de optician pentru a deveni un cățeluș cu normă întreagă.

După ce a mers la o convenție în Chicago, a făcut pasul și a început să creeze conținut pe OnlyFans, pentru care percepe 20 de dolari pe lună.

Citește și: O femeie și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

La acea vreme, ea explicase că se simte ca un câine și că voia să se rostogolească, să se joace, să fie zgâriată pe cap, să alerge și să se joace.

O femeie și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt... Kim Irving, femeia care a slăbit 45 kilograme după ce toți prietenii ei râdeau de ea. Ce “dependență” are acum tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x