Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Job-ul de vis al bărbaților! Primești 39.000 de euro pentru o partidă de amor: "Este o slujbă incitantă"

O companie din Marea Britanie, care importă şi produce păpuşi gonflabile, caută un expert în testarea jucăriilor deocheate. Salariul anual este de 39.000 de euro.

O companie din Marea Britanie, care importă şi produce păpuşi gonflabile, caută un expert în testarea jucăriilor deocheate. Salariul anual este de 39.000 de euro.

Anunţul de angajare postat recent de Silicone Sex World are ca termen-limită data de 20 martie. El se adresează adulţilor, dornici să testeze pe propria piele diferite jucării sexuale.

Candidatul ideal trebuie să aibă între 25 şi 45 de ani, să ştie să facă diferenţa între un silicon de calitate şi unul necalitativ, să poată face rapoarte argumentate de utilizare şi recomandări pentru producători.

„Am ales să angajăm un specialist în domeniu pentru a le oferi clienţilor noştri o opinie avizată atunci când fac achiziţii importante. Este o slujbă incitantă, plină de provocări, pentru că piaţa jucăriilor sexuale este într-o creştere vizibilă în ultima vreme”, a declarat reprezentantul companiei.

Recomandari