Antena Căutare

Jobul de VIS! O companie te plătește să faci ASTA, deși pare un lucru aparent BANAL! Orice femeie și-ar lăsa acum jobul pentru a accepta oferta!

Dacă te-ai săturat de jobul pe care îl ai și îți dorești să faci o schimbare în viața ta, atunci află că există companii ce te plătesc să faci ceva aparent banal.

Dacă te-ai săturat de jobul pe care îl ai și îți dorești să faci o schimbare în viața ta, atunci află că există companii ce te plătesc să faci ceva aparent banal.

O companie producătoare de lac de unghii a decis să oferă un job extrem de bine plătit unei persoane care trebuie doar să încerce diferitele produse.

Salariul ajunge la impresionanta sumă de 4000 de euro lunar, plus alte beneficii precum diferite produse cosmetice oferite cadou.

Salariu de 4.600 EURO şi totuşi nimeni nu vrea să accepte jobul! O să rămâi uimit dacă afli ce ai de făcut!

Testerul primește lunar 50 de tipuri de ojă, pe care trebuie să le încerce și să descrie produsele. Îți faci unghiile, urmărești rezistența în timp sau alte criterii, faci poze cu dovada, iei câteva notițe cu părerile personale despre produs și asta e tot, devii mai bogat cu 48.513 euro pe an!

Acesta este un adevărat job de vis pentru multe dintre femei, mai ales că nu implică deplasarea la un sediu sau un program de lucru rigid. Singurul criteriu de selecție este să ai mâini prezentabile și, mai ales, unghii frumoase.

Salariu de 3.000 de EURO şi totuşi nimeni nu vrea! Tot ce ai de făcut este să te PLIMBI! Tu ai accepta jobul acesta? Uite ce trebuie să faci!

Tu faci ASTA zilnic, din greșeală, fără să știi că cineva te-ar angaja și te-ar plăti cu 4.000 de euro pe lună!

Eşti Berbec? Vei avea parte de o săptămână decisivă, cu schimbări mari! Iată horoscopul dragostei în următoarea perioadă... FOTO: Drumul de la striptease la coroana regală! Cum a ajuns o dansatoare la bară să fie numită Prinţesa Sofia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x