Antena Căutare

Testul autocunoașterii, faimos în lumea întreagă! Alege un instrument și află ce spune despre tine

Testele psihologice sunt menite să-ți pună la încercare capacitatea de a alege conform personalității și caracterului tău. Atunci când alegerea este potrivită, te vei regăsi în mare parte din descrierile realizate de specialiștii în psihologia umană. Privește cu atenție cele patru instrumente și alege unul singur!

Testul autocunoașterii, faimos în lumea întreagă! Alege un instrument și  află ce spune despre tine
| secretele.com

Testele psihologice sunt menite să-ți pună la încercare capacitatea de a alege conform personalității și caracterului tău. Atunci când alegerea este potrivită, te vei regăsi în mare parte din descrierile realizate de specialiștii în psihologia umană.

Privește cu atenție cele patru instrumente și alege unul singur!

Iata mai jos psihologia ascunsa din spatele alegerii tale:

In acest joc de autocunoastere, instrumentele simbolizeaza partenerii de sex opus. Instrumentul cu care ai ales sa faci pereche releva conceptiile, convingerile si preferintele tale subconstiente cu privire la actul sexual, scrie secretele.com

1. Daca ai ales vioara:

Din moment ce vioara este un instrument suav care, prin definite, cere o atingere delicata, esti un amant sau o amanta delicata, si stii cum sa „atingi coarda sensibila” a partenerei/partenerului. Te afli mereu in armonie cu nevoile si preferintele cele mai intime ale partenerei/partenerului. Ai o intuitie foarte buna, care se rasfrange inclusiv asupra actului sexual.

2. Daca ai ales contrabasul:

Contrabasul este un instrument puternic si rezonant, si la fel de ferma si curajoasa este abordarea ta asupra intimitatii sexuale. Ai o atitudine dominatoare si iti revendici partenera/partenerul cu multa siguranta de sine. Modul tau de a prelua mereu initiativa in pat este foarte seducator si incitant pentru partenera/partenerul tau.

Ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta! Testul pe care l-au încercat mii de persoane

3. Daca ai ales trompeta:

Trompete sunt instrumente de suflat care necesita multe ore de munca pentru a dobandi o tehnica buna de respiratie si de folosire a buzelor. Asemeni acestui instrument, abilitatea ta de a-ti folosi gura este determinanta si pe plan sexual, fie ca este vorba de soapte senzuale la urechea partenerei/partenerului sau de explorarea erotica a trupului acesteia/acestuia.

4. Daca ai ales flautul:

Flautul este un instrument care necesita multa rabdare si maiestrie. In mod similar, si tu dai dovada mereu de multa rabdare atunci cand faci dragoste. Nu sari niciodata peste preludiu, iar talentul tau ascuns consta in rezistenta si determinare pe plan sexual.

Sursa: secretele.com

Horoscopul dragostei în săptămâna 20-26 iulie! Ce zodii au parte de certuri şi ce schimbări apar în relaţii... Un chelner a avut parte de un adevărat șoc atunci când a văzut ce bacșiș colosal i-a lăsat un client!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x