Antena Căutare

Joseph Williams s-a născut cu jumătate de față, nu poate mânca și nici nu poate vorbi, dar și-a găsit sufletul pereche

Povestea de viață a lui Joseph Williams este incredibilă. El este dovada vie a faptului că nimic nu te poate opri din a-ți căuta fericirea. Joseph Williams a avut o viață grea, dar i-a înțeles pe toți oamenii din jurul lui care s-au temut de el, iar destinul i-a oferit o soție care îi este alături necondiționat, iar el face orice pentru a o vedea fericită.

Joseph Williams s-a născut cu jumătate de față, nu poate mânca și nici nu poate vorbi, dar și-a găsit sufletul pereche Galerie
Povestea de viață a lui Joseph Williams este incredibilă. El este dovada vie a faptului că nimic nu te poate opri din a-ți căuta fericirea. Joseph Williams a avut o viață grea, dar i-a înțeles pe toți oamenii din jurul lui care s-au temut de el, iar destinul i-a oferit o soție care îi este alături necondiționat, iar el face orice pentru a o vedea fericită. | Profimedia

Bărbatul în vârstă de 41 de ani din Chicago s-a născut cu o tulburare congenitală rară sindrom otofacial, care este cauzată de o genă mutantă și l-a lăsat în imposibilitatea de a vorbi sau de a mânca. În schimb, folosește limbajul semnelor pentru a comunica și se alimentează prin intermediul unui tub.

Povestea de viață a lui Joseph Williams, bărbatul care s-a născut cu jumătate de față

În ciuda afecțiunii sale muncește, este sudor, și mai mult decât atât, viața i-a oferit și o femeie alături de care trăiește cele mai frumoase clipe. El a crezut mereu că este condamnat la singurătate – până când și-a întâlnit sufletul pereche, Vania, o femeie în vârstă de 39 de ani.

„Am fost prieteni la început, dar în cele din urmă am început să ne întâlnim și ne-am îndrăgostit”, a spus el pentru agenția de știri Caters. „Ne-am căsătorit în 2020. Sunt sigur că oamenii nu s-ar fi așteptat niciodată să mă căsătoresc. Sincer să fiu, nici eu nu credeam că o voi face.”

Joseph Williams spune că oamenii fugeau de el pentru că le era frică, dar nu a lăsat niciodată aceste momente să-l împiedice în drumul său de a fi fericit exact așa cum este. După ce și-a întâlnit soția, viața lui s-a schimbat în bine. El comunică prin limbajul semnelor, gesturi, notițe și folosind telefonul și mănâncă printr-un tub introdus în stomac. „Să fiu născut fără maxilar a fost un șoc pentru mama mea biologică”, notează Daily Mail.

În speranța de a-i ajuta pe alții, Williams vorbește acum deschis despre modul în care oamenii obișnuiau să fugă de el sau să-l trateze diferit. Uneori, el a spus că ar fi vrut să se ascundă și să plângă – și chiar se gândea la sinucidere – dar a încercat să-și înlăture aceste emoții și gânduri pentru a-și putea trăi viața așa cum este ea.

El a spus „există un motiv pentru care Dumnezeu m-a făcut așa”, iar acest gând l-a ajutat să treacă prin vremurile grele. „Mi-a dat această încărcătură pentru că știa că o pot duce.” „Nu pot să mănânc, să vorbesc sau chiar să respir în mod corespunzător”, a spus Williams. „Am un tub în stomac, în care pot pune mâncare amestecată, nu știu ce gust poate avea mâncarea.”

Citește și: Prin ce trece femeia a cărui soț nu suportă alăptarea: „Trebuie să mă ascund la etaj când alăptez". La piepul ei e copilul lui

„Înțeleg că sunt diferit și că unii oameni vor crede că sunt urât și nu mă vor accepta, dar sunt totuși o persoană care are inimă, sentimente și creier”, a continuat el. „Ar trebui să fiu tratat cu respect, așa cum ar trebui să fie oricine altcineva.” În loc să privească și să arate cu degetul, el a spus că vrea ca oamenii să-i pună întrebări. „Oamenii se opresc din ceea ce fac pentru a se uita la mine și devine enervant. Chiar și un tip și-a oprit mașina, să se întoarcă și să treacă doar ca să se uite la mine”, a spus Williams. „Mi-aș dori doar ca oamenii să-mi vorbească și să-mi pună întrebări în loc să se uite la mine ca la o căprioară în faruri.”

Citește și: Acest scaun vintage dă fiori clienților de fiecare dat când văd inscripția lăsată pe el. Unii nici nu vor să se apropie

„Am avut o grefă de os și piele în timp ce au încercat să-mi construiască o falcă, dar pe măsură ce am crescut corpul meu a respins-o și nu dus la niciun rezultat”, a spus Williams. „Și am fost, de asemenea, dat spre adopție. Așa mi-am cunoscut familia din prezent”.

Angajații unui restaurant au luat-o la fugă când au văzut ce se afla în spatele friteuzei în care găteau... Rugăciunea părinților pentru ajutorul copilului la examen. Aduce ajutor imediat tuturor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x