Antena Căutare

Kaleb și Aaron Tekabework și-au lăsat părul să crească lung, deși toți râdeau de ei. Motivul acestei decizii e înduioșător

Doi frați în vârstă de 9 și 11 ani au decis într-o bună zi să-și lase părul să crească. Ceea ce i-a uluit pe mulți a fost motivul din spatele acestei dorințe neobișnuite pentru niște băieți.

Kaleb și Aaron Tekabework pe vremea când aveau părul lung Galerie
Kaleb și Aaron Tekabework au decis, pe vremea când aveau doar patru și respectiv cinci ani, să își lase părul să crească | sursa foto: Profimedia

Kaleb și Aaron Tekabework au decis, pe vremea când aveau doar patru și respectiv cinci ani, să își lase părul să crească. Nu oricum, ci cât mai lung! Timpul a trecut și cei doi puști din Pennsylvania (Statele Unite ale Americii) au crescut și, odată cu ei, s-a mărit și podoaba capilară!

Totul a început în anul 2016, atunci când Kaleb și Aaron Tekabework au urmărit un documentar în care era prezentat cazul unui pacient bolnav de cancer, care s-a bucurat enorm să primească în dar o perucă din păr natural.

Doi frați au decis să își lase părul să crească

Fericirea de pe chipul respectului om i-a mișcat într-atât de mult pe cei doi copii, încât aceștia au decis, din acel moment, să își lase părul să crească pentru a putea oferi, la rândul lor, o astfel de bucurie unor oameni cu mari probleme de sănătate.

După cinci ani, Kaleb și Aaron Tekabework și-au tăiat pletele lungi și ușor ondulate și au ales să le ofere în dar unei asociații ce face peruci din păr natural pentru copii bolnavi.

citește și: Mirele și mireasa care s-au ras în cap la propria nuntă. Motivul din spatele deciziei a emoționat o lume întreagă

Extrem de fericiți, puștii s-au pozat chiar și la salon, iar gestul lor a fost unul mai mult decât lăudat, în special în mediul online, acolo unde povestea a făcut senzație și a devenit virală în toată lumea.

Kaleb și Aaron Tekabework și-au lăsat părul să crească

Chiar dacă acum primesc numeroase laude, băieții recunosc faptul că de-a lungul timpului copiii sau colegii s-au amuzat pe seama aspectului lor fizic, comparându-i, de cele mai multe ori, cu niște fete.

„Întotdeauna încercam să ne reamintim de ce am ales să facem asta, să ne lăsăm părul cât mai lung. Am continuat să ne vedem de dorința noastră, indiferent de situație, ca să ne atingem țelul”, au dezvăluit cei doi copii pentru cei de la dailymail.co.uk.

citește și: A învins cancerul, dar medicii i-au spus că nu va mai avea niciodată copii. Cum a fost posibil să nască un bebeluș perfect normal

Totuși, fiindcă au fost extrem de ambițioși și dornici să ajute, Kaleb și Aaron Tekabework și-au îndeplinit misiunea cu succes.

Ba mai mult decât atât, cei doi copii de doar 9 și 11 ani au adunat împreună aproape 3.500 de dolari, pe care i-au donat unei fundații ce se ocupă de cercetări în domeniul cancerului.

Terzel Rasmus s-a căsătorit cu Wilson, iubitul mai mare cu 51 de ani. Ce a dezvăluit tânăra despre relația lor... Cizmele ”de monstru” care au uimit întreaga lume. Cum arată în partea de sus încălțămintea cu 4 degete ”însângerate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x