Antena Căutare

Kathy Jacobs are 57 de ani și este "cel mai în vârstă model", însă ea demonstrează că frumusețea nu are termen de expirare

Kathy Jacobs, este cel mai în vârstă model Sports Illustrated, în vârstă de 57 de ani, care face furori atunci când renunță la haine. Este greu de închipuit cât de bine arată femeia, după ani în care nu a mai fost pe podium.

Kathy Jacobs Galerie
Kathy Jacobs, model | Profimedia

Imaginile surprind diferite unghiuri în care corpul artistei arată demențial. Pozele dezvăluie frumusețea, dar și splendoarea vârstei pe care o are, deși pare că timpul nu a mai trecut pentru ea, vedeta acordă o atenție deosebită îngrijirii, fapt pe care vrea să-l promoveze la nivel mondial.

Kathy este încântată să reprezinte femeile mai în vârstă din întreaga lume: "Să pot să reprezint femeile de vârsta mea este o onoare! Nu trebuie să ne ascundem. Sincer, sunt atât de recunoscătoare că am putut să apar în aceeași revistă cu fete mult mai tinere decât mine, chiar mai mici decât propria mea fiică și am fost tratată ca toate celelalte".

Citește și: Stephanie Yashimura suferă de vitiligo, dar asta nu a oprit-o să devină model. Cum arată acum, la 14 ani de debutul afecțiunii

Cât de bine arată Kathy Jacobs când renunță la haine

Pare că timpul a stat în loc pentru fostul model Sports Illustrated, care la o vârstă destul de înaintată are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții. Atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor, Kathy Jacobs arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează look-ul impecabil, ci și grija zilnică pe care o are față de trupul ei.

Citește și: Femeia care a cheltuit mii de euro pentru operații estetice, însă niciun bărbat nu se apropie de ea pentru că este prea frumoasă

Aceasta face spectacol cu formele sale voluptuoase și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Vedeta face furori atunci când se întoarce cu spatele, lăsndu-i pe urmăritori cu gura căscată.

Nu doar corpul său reprezintă un avantaj în ochii publicului, ci și chipul său, care induce în eroare multă lume în încercarea de a-i ghici vârsta.

Citește și: Bridget Malcolm, fost model Victoria's Secret, a făcut acuzații grave. Prin ce susține că ar fi trecut când a fost minoră

Silueta ei de invidiat și ipostazele incendiare au pus pe jar imaginația urmăritorilor. Aceasta este conștientă de avantajele sale de seducție pe care care le are asupra bărbaților și nu ezită să le folosească în orice apariție, mai ales că pentru vârsta ei arată incredibil de bine.

Kathy Jacobs a ajuns un model de succes și pozează pentru branduri de top, inspirând femeile din întreaga lume să se mândrească cu formele lor, cu vârsta pe care o au, dar și cu imperfecțiunile lor.

„Viața nu se oprește când ajungi la o anumită vârstă. Mă gândesc că prin apariția în această publicație nu am ajutat doar femei de vârsta mea, ci și fete mai tinere. Toată lumea este atât de îngrozită de ideea de a îmbătrâni. Au fost atât de multe tinere care mi-au scris mesaje în care mi-au transmis: Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați făcut asta. Nu mai sunt îngrozită că o să îmbătrânesc. Știu că viața mea nu se va sfârși odată ce voi ajunge la 30, 40, 50 sau 60”, a spus Kathy Jacobs potrivit FoxNews.

Modelul în vârstă de 57 de ani vrea să încurajeze femeile din toată lumea să lupte pentru a se menține sănătoase și frumoase, așa cum și ea a reușit printr-un regim alimentar strict și o viață echilibrată.

Cel mai mare filon de safire din lume a fost descoperit accidental, într-o curte. Ce valoare fantastică are... Tinerele românce care au dezvoltat o aplicație împotriva agresiunii. Sunt eleve ale unui liceu din București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x