Kirill Tereshin este „Popeye Marinarul din Rusia”. Tânărul are implanturi gigantice în brațe, exact ca personajul animat

Kirill Tereshin a ajuns să semene cu personajul din desenul animat Popeye Marinarul după ce și-a implantat în bicepși și tricepși jeleu de petrol, a scris Daily Star. Cum arată tânărul așa și care e avertismentul pe care i l-au dat medicii.

Kirill Tereshin este „Popeye Marinarul din Rusia”. Tânărul are implanturi gigantice în brațe, exact ca personajul animat

Profimedia

Kirill Tereshin este numit "Bazooka" în țara lui natală sau "Popeye Marinarul din Rusia". Brațele lui sunt exagerat de mari comparativ cu restul corpului, o copie fidelă a personajului animat Popeye. Bărbatul și-ar fi injectat în brațe jeleu de petrol, conform presei de peste hotare.

Kirill Tereshin este "Popeye Marinarul din Rusia". Tânărul are implanturi gigantice în brațe, exact ca personajul animat

Kirill Tereshin este un fost soldat din Armata Rusă, în vârstă de 25 de ani, pasionat de culturism. Inițial, el ar fi vrut să semene cu un om care are "superputeri", dar a ajuns să aibă exact mușchii lui Popeye Marinarul, celebrul personaj din desenul animat. Tânărul și-a mărit bicepșii și tricepșii enorm de mult într-un mod artificial, fapt care l-ar putea costa viața.

Acum, medicii i-au dat lui Kiril un avertisment: dacă nu își scoate de tot implanturile, va rămâne fără brațe sau chiar va muri. Tânărul a trecut deja prin operații, iar medicii i-au scos implanturile false din tricepși, dar va urma să treacă prin prima lui operație în care doctorii se vor ocupa de bicepșii gigantici, a relatat Daily Star, într-o unitate medicală din Moscova.

Citește și: Dan Sur este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată

Medicul Dmitry Melnikov a declarat, conform sursei mai sus menționate: "Riscul apariției unor complicații, în cazul lui, este extrem de mare, dar trebuie făcut ceva în privința aceasta. O substanță toxică răspândită în organism, pe termen lung, o să distrugă rinichii, ba chiar o să ducă la moarte".

Tânărul a fost ajutat cu bani de activista Alana Mamaeva, cea care a organizat o strângere de fonduri pentru efectuarea uneia dintre intervențiile chirurgicale.

Operația ar urma să îi îndepărteze tânărului substanța dăunătoare din bicepșii brațului stâng. După ce a auzit avertismentul medicilor, tânărul a recunoscut și el că nu a fost o decizie bună să își modifice aspectul fizic.

Kirill Tereshin: "Urmează să trec printr-o operație complicată, cea de-a treia. Nu știu cum se va sfârși. Mi-am făcut asta la vârsta de 20 de ani dintr-o decizie stupidă. Nu m-am gândit la consecințele care vor urma. Chiar îmi fac griji, mi-e teamă. Eu singur sunt de vină pentru ce mi se întâmplă acum", a declarat acesta, conform Daily Star.

"Popeye Marinarul din Rusia" spune că nu o dată a trecut prin "episoade de febră, durere puternică, slăbiciune" din cauza implanturilor din brațe. Speră acum să treacă cu bine prin operații și să nu mai existe probleme în ceea ce privește sănătatea lui.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri