Antena Căutare

L-a luat radarul, pe bicicleta, despuiat!

Pentru cine vrea sa creada: un polonez a fost prins cu 53 de kilometri la ora, in timp ce pedala pe bicicleta, gol pusca!

Politistilor din Biali Bor, o localitate din Polonia, nu le-a venit sa creda ochilor. De fapt, nu le-a venit sa creada ochilor de doua ori: prima pentru ca au vazut un biciclist circuland cu o viteza mai mare de 50 km /h, a doua pentru ca el era gol pusca.

Minunea s-a petrecut intr-o zona in care viteza era limitata la 50 de kilometri. S-au uitat mai bine pe pozele facute de radar si au vazut un barbat complet dezbracat care pedala cu pantalonii pusi pe cap. Piotr Chmielewski a declarat, dupa arestare, ca pantalonii ii incurcau forma aerodinamica si de aceea si i-a dat jos...Mai mult, facea si semnul victoriei.

A fost "saltat" si obligat la plata a 400 de euro. Cum nu a vrut sa auda, totul se va lamuri la tribunal.

GALERIE FOTO! Si-au riscat viata pentru o imagine, fotografi care au infruntat furia naturii... Uraganul Sandy le-a facut rau pana si mortilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x