Antena Căutare

Viata de hobbit: L-au gasit pe Bilbo Baggins !

Un american din Kentucky si-a construit ciudata locatie, sub o pasune din padurile statului Oregon

Daca in Romania oamenii pleca in masa spre marile orase, in Statele Unite ale Americii exista persoane care lasa-n urma totul pentru o viata pe cat de simpla, pe atat de ciudata.

Este si cazul unui cetatean din Kentucky, care a renuntat la intrega sa viata pentru a trai ca un hobbit. Asa ca omul nostru si-a luat hamu’ si prastia si a colindat imprejurimile pana cand a gasit locatia perfecta pentru a-si construi o locuinta. A "ochit" un loc frumos, un loc cu verdeata, undeva in padurile Oregonului si, in scurt timp, si-a facut “culcusul” in pamant, asemenea unui personaj pozitiv din opera lui Tolkien. Acest Bilbo Baggins al vremurilor noastre se bucura acum de satisfactiile oferite de natura, si-a redus substantial cheltuielile, iar promovarea sa mediatica i-a adus celebritatea pe care a visat-o, dar la care nu a sperat vreodata. Dan Price, pe numele sau, a declarat presei de peste Ocean ca noua sa viata il satisface pe deplin, chiar daca unii l-ar putea considera nebun.

Cei mai mari artisti tatuatori au fost prezenti la Targul de Tatuaje din Capitala... Pentru cine vrea sa creada: Spanzuratoare cu repetitie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x