Antena Căutare

La 72 de ani, face furori când apare. El este bărbatul cu mușchi și abdomen cu pătrățele la vârsta a treia

Un culturist de 72 de ani a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă la vârsta a treia.

barbat culturist la 72 de ani
La 72 de ani, face furori când apare. El este bărbatul cu mușchi și abdomen cu pătrățele la vârsta a treia | Facebook

Lindsay Wain a obținut 26 de trofee din cele 30 de spectacole unde a concurat și și-a etalat mușchii. Totodată, nu are de gând să se oprească aici.

Citește și: Îți amintești de Giuliano Stroe, zis și „micul Hercule”? Un anunț neașteptat i-a luat prin surprindere pe fani. Ce a transmis

La 72 de ani, face furori când apare. El este bărbatul cu mușchi și abdomen cu pătrățele la vârsta a treia

Bărbatul a dezvăluit secretul succesului său, iar totul ține de dietă.

Singurul dulce pe care l-a mâncat Lindsay Wain în ultimul an este un ou de Paște. În rest, nu consumă sare, zahăr, lapte, prăjituri, biscuiți sau ciocolată, notează publicația The Sun.

Bătrânul de 72 de ani este conștient că face un sacrificiu, dar spune că merită după ce ambii săi părinți au murit din cauza unei boli la inimă.

„M-am gândit că trebuie să încep să am grijă de mine. Am început să mă antrenez și un lucru a dus la altul. La sfârșitul zilei, ești ceea ce mănânci și cum îl mănânci. Toate alimentele care îmi plac nu le pot avea”.

Bărbatul de 1,65 metri înălțime spune că el cântărea puțin mai mult de 57 de kilograme când a început să ridice greutăți.

„Nu iau niciodată în greutate. Am băut o grămadă de lapte, patru sau cinci halbe pe zi, și m-am ales cu o burtă ca atunci când bei bere”.

Citește și: Un bărbat de 25 de ani s-a căsătorit cu o femeie de 62 de ani. Cei doi așteaptă și un copil: „El arată mai bătrân decât ea”

Bătrânul de 72 de ani și-a făcut un test de sânge, după ce a mâncat mai multă ciocolată, și i s-a spus că este „diabetic la limită”. A ținut o dietă strictă și după două luni a făcut un alt test.

„Mi-am revenit. De atunci, tot ce am mai mâncat dulce a fost un ou de Paște. În dieta mea nu există sare, zahăr, lapte, prăjituri, biscuiți, ciocolată”, a explicat el.

Culturistul, care are o sală de sport din anul 2000, s-a întors recent de la celebra competiție din California Muscle Beach Venice - unde oameni ca Arnold Schwarzenegger au concurat în anii 1970. Și încă mai speră să adauge mai multe trofee în palmaresul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iată cum arată dieta zilnică a culturistului Lindsay:

07:30 - 100 g de ovăz, cu 30 g amestec de proteine, o lingură de unt de arahide și o mână de afine

10:30 - Două bucăți mici de pâine prăjită, trei ouă prăjite și câteva ciuperci

13:30 - Pui cu 100 g orez

16:00 - O băutură proteică

19:30 - Friptură cu trei ouă prăjite

22:00 - Cod cu fasole verde sau broccoli

23:00 - 30 g proteine ​​înainte de culcare

„Chiar dacă o fac de ani de zile, încă învăț multe despre corpul meu. Nu plătesc pentru cunoștințele mele, le dau gratuit și sper că cei interesați vor primi sfatul meu.

Nu am obosit deloc. Unii oameni mă întreabă dacă nu cumva exagerez, dar le spun că nu. O să mă las de asta atunci când nu voi mai putea să ridic greutăți.

Mulți oameni mă respectă. Ei îmi cer mereu sfaturi și le ofer totul gratuit. Încă mă antrenez în sală și dacă cineva îmi cere să mi se alăture, îi spun că da”, a transmis el.

Carmen Harra susține că știe când se va încheia războiul din Ucraina. Care sunt previziunile clarvăzătoarei... Gemenele care împart același bărbat au anunțat că vor să rămână însărcinate în același timp! Ce au ajuns să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x