Antena Căutare

La ce folosește, de fapt, adâncitura de pe fundul sticlelor de vin? Chiar nu aveai de unde să știi!

Dacă nu ai observat până acum, fundul sticlelor de vin este diferit faţă de alte sticle, acestea având o adâncitură sau “împingere spre interior”. Numele dat acestei gropițe se numește punt. La ce folosește puntul? Ei, bine, are mai multe foloase, pe care doar iubitorii de vin le știu!

Dacă nu ai observat până acum, fundul sticlelor de vin este diferit faţă de alte sticle, acestea având o adâncitură sau “împingere spre interior”.

Numele acestei gropițe se numește punt. La ce folosește puntul? Ei, bine, are mai multe foloase, pe care doar iubitorii de vin le știu!

Aceasta are mai multe foloase, mai ales pentru iubitorii de vin.

În primul rând, ea face ca servirea vinului să se facă ma ușor. Ținând sticla din partea de jos, așa cum o fac chelnerii în restaurantele de lux, adâncitura este locul perfect pentru degetul mare de la mână. În plus, adâncitura din fundul sticlei de vin reține sedimentele din băutură, astfel încât depunerile nu se amestecă cu vinul.

De asemenea, ajuta vinul să se răcească mai repede și îl ajută să fie mai rezistent la presiune.

Sursă: The French Cellar

Domnilor, vă încumetați? Un tată miliardar oferă 180 de milioane de dolari celui care o ia de soție pe fiica lui! Tânăra... Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de vară! Leilor le va aduce numai beneficii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x