L-a înșelat și a vrut să se răzbune. Un bărbat și-a obligat fosta iubită să iasă goală pe stradă, a filmat-o și a arătat-o tuturor (VIDEO)

 

O secvență intens criticată pe internet a avut loc pe străzile din New York, acolo unde un bărbat, enervat de faptul că și-a surprins iubita înșelându-l, a scos-o în plină stradă, complet dezbrăcată. 

Tânărul a aflat că partenera sa obișnuiește să trimită fotografii indecente cu ea altor bărbați, moment în care a decis să-i dea o lecție, notează Daily Mail.

Femeia este scoasă cu forța din casă, purtând pe corp doar un prosop, timp în care cel care i-a fost iubit o filmează, o jignește și, mai apoi, îi smulge prosopul de pe ea. 

„Scoate prosopul! Cooperează… Arată ce eşti! Eşti o prostituată. Haide. Spune de ce faci asta. Scoate prosopul şi plăteşte pentru ruşinea pe care o simt după ce ţi-am spus cât eşti de frumoasă şi că vreau să întemeiez o familie alături de tine, pentru ca tu să vorbeşti în timpul ăsta cu încă şapte bărbaţi", i-a strigat în tot acel timp.

Tot momentul a fost filmat și urcat pe internet chiar de făptaș, acesta fiind intens critiat de către cei care i-au urmărit atitudinea. 

Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional și conțin scene cu conținut sexual!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe