Antena Căutare

La nouă ani, un copil a pierdut un portofel într-un teatru. I-a fost returnat 71 de ani mai târziu, iar fotografiile din interior erau intacte

Uneori viața bate orice scenariu cinematografic! La nouă ani, un copil a pierdut un portofel într-un teatru. I-a fost returnat 71 de ani mai târziu, iar fotografiile din interior erau intacte.

Uneori viața bate orice scenariu cinematografic! La nouă ani, un copil a pierdut un portofel într-un teatru. I-a fost returnat 71 de ani mai târziu, iar fotografiile din interior erau intacte.

Mai exact, un muncitor care reabilita interiorul unui teatru a găsit printre dărâmături un portofel de plastic care rămăsese neatins de peste 71 de ani. Când l-a deschis, a găsit fotografii, numele complet al proprietarului precum și numărul lui de telefon. Deși șansa ca proprietarul să mai aibă același număr de telefon era minimă, nu mică i-a fost mirarea să audă un bătrânel la capătul celălalt al receptorului.

Clare McIntosh era copil când și-a pierdut portofelul. La 80 de ani, bătrânul a primit un apel ciudat, fiind anunțat că portofelul pe care îl pierduse cu 71 de ani în urmă fusese găsit. Inițal, omul nici nu mai știa că și-a pierdut portofelul și la început a crezut că e o glumă.

Cel care l-a anunțat a fost proprietarul unui vechi teatru de comedie care a început să facă reparații clădirii vechi, în timp ce se lucra la reamenajarea spațiului un muncitor a găsit un portofel de plastic care în mod miraculos nu fusese atins de nimeni timp de 70 de ani!

Profeția pentru 2018 care pune omenirea pe jar. „Harta SECRETĂ, care arată că din pământ va ieși ceva nemaivăzut”... REVOLTĂTOR! Vezi ce a spus un elev de clasa a VIII-a despre Mihai Eminescu chiar de ziua poetului! E VIRAL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x