Antena Căutare

Lectie de viata: O femeie de 40 de ani, fara casa si slujba, a terminat facultatea

Si-a pierdut slujba, casa si a ajuns sa traiasca pe strazi. Dar nu s-a demoralizat, ci a fost determinata sa se intoarca la scoala si sa-si termine facultatea. Aceasta este povestea si totodata lectia de viata a unei americance din Florida.

Shawna Machado a lucrat pana in 2010 ca asistenta la un cabinet privat de medicina generala, cand a fost concediata. Apoi au urmat necazuri peste necazuri: nu si-a mai putut plati chiria la apartament, iar in scurt timp a ajuns pe drumuri. Norocul femeii a fost ca avea o masina, pe care a folosit-o si pe post de locuinta.

Insa in loc ca drama prin care trecea sa o descurajeze, femeia s-a ambitionat. Asa ca Shawana a decis sa se intoarca la scoala. Timp de doi ani de zile, ea a trait in masina, a mers la cursuri pentru a-si lua o diploma in psihologie, se spala in toaleta facultatii si invata prin parcuri.

Profesorii nici nu au stiut ca este o persoana fara adapost. Acum, Shawna Machado e absolventa unei facultati de psihologie primind pana si premiul de excelenta din partea consilului profesoral. Femeia si-a depus CV-ul si este determinata sa isi gaseasca un loc de munca.




Foto: baynews9.com

O tanara de 16 ani a descoperit secretul tineretii... O operatie pe creier va fi transmisa in direct pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x