Antena Căutare

Legătura dintre explozia rachetei Falcon 9 şi extratereștri. ''Nu este prima dată când ei ne lovesc''

În urmă cu patru zile, racheta Falcon 9, a celor de la SpaceX, exploda în timpul unui test de igniţie desfăşurat pe platforma de lansare din Cape Canaveral. În timpul exploziei, satelitul Amos-6, în valoare de 200 de milioane de dolari, produs de Facebook, a fost distrus.

În urmă cu patru zile, racheta Falcon 9, a celor de la SpaceX, exploda în timpul unui test de igniţie desfăşurat pe platforma de lansare din Cape Canaveral. În timpul exploziei, satelitul Amos-6, în valoare de 200 de milioane de dolari, produs de Facebook, a fost distrus.

Pe YouTube, au fost publicate numeroase înregistrări video în care apare un ,,obiect neidentificat" ce ar fi produs distrugerea rachetei Falcon 9. Ba mai mult, unii susțin că accidentul nu a fost cauzat de o eroare mecanică, ci de un atac provocat de indivizi dintr-o altă lume.

,,Sunt destul de sigur că aceasta nu este prima dată când ei ne lovesc. Am văzut o altă rachetă în zbor, care a fost distrusă de o farfurie zburătoare", susţine utilizatorul ,,UFO Hunter".

,,Dispozitivul respectiv are o viteză de cel puţin 5800 km/h. Nu este o pasăre, este un extraterestru care a distrus racheta cu ajutorul unui laser", spune un alt internaut.

Totuși, evenimentul despre care internauții vorbesc nu apare în nicio fotografie oficială, deoarece personalul nu avea permisiunea să folosească telefoanele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: descopera.ro.

Uriaș! ”Happy birthday, Mr. President!” Cât valorează în 2016 rochia pe care Marilyn Monroe a purtat-o când i-a cântat l... VIRAL! Un bărbat a rămas cu organele genitale blocate în găurile unui scaun. Recomandarea reprezentanților magazinului d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x