Antena Căutare

Lidia Fecioru arată cinci motive pentru care ar trebui să-ți anulezi nunta imediat. Iată la ce semne trebuie sa fii atent

Legătura dintre parteneri este una puternică atunci când iau decizia de a-și oficializa relația, există însă, potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, și semne care indică necesitatea anulării acestui eveniment, indiferent de cheltuielile care au existat până la acel moment.

colaj foto cu lidia fecioru si doi miri care au nunta la biserica Galerie
Lidia Fecioru indică cinci motive pentru care un cuplu ar trebui să decidă anularea nunții. | Captură Video Antena 3 CNN/Shutterstock

Nunta este considerată un moment special în viață care necesită pe lângă angajament total, ci și o desfășurare mare de forțe pentru organizarea unei petreceri la care, de cele mai multe ori, participă sute de oameni.

Aceste semne vorbesc despre incompatibilitatea în relație, pe care, putem să nu o observăm fiind absorbiți în vâltoarea dragostei și acapara și de emoții ce ne pun un val pe ochi. Vedem că există cazuri în care imediat după nuntă cupluri ajung să se despartă și nu înțeleg cu acest eveniment nu i-a legat, ci în urma lui tot mai multe probleme au ieșit la suprafață în cuplu.

“Deja când se ajunge la o chestie din asta <<să rup nunta sau să nu rup nunta>> acolo deja relația scârțâie foarte mult”, spune Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena3 CNN.

Lidia Fecioru indică cinci motive pentru care un cuplu ar trebui să decidă anularea nunții

Incertitudinea este primul semn despre care vorbește Lidia Fecioru. "De pildă, ai o perioadă în care vezi dacă partenerul se încadrează în viaţa ta. Dacă îţi oferă siguranţă, dacă îşi doreşte copii, familie. Dacă apare această incertitudine, deja începi să-ţi pui un milion de întrebări și atunci începi să-ți dai seama dacă ai îndoilei în cee ace te privește, parterul sau partenera".

Dacă ai incertitudini, Lidia Fecioru spune că nu e de bun augur să facia cest aps important al căsătoriei cu partenerul de viață.

Intuiția este al doilea semn despre care vorbește Lidia Fecioru. "Toată lumea are bucăţică aia de Dumnezeu în noi, mă rog credința noastră ne dă semne. Dacă intuiţia ne spune că nu trebuie să facem acești pași, că este chestiunea de alegere, nu trebuie să-l faci. (...) Dacă te vei uita, o să înceapă să-ţi pară rău şi vei vrea să o iei de la capăt. Este un timp pierdut. Nimic nu se schimbă".

Citește și: Care sunt cele patru zodii care vor scăpa de ghinion în anul 2023. Viața li se va schimba radical

Atunci când intuiția ne vorbește din ce în ce mai mult în direcția unui refuz, atunci este semnul clar că nunta nu trebuie să fie făcută: "Oriunde v-ați duce, veți avea acea problemă în cârcă! Rezolvă situația și atunci puteți trăi liniștiți".

Existenţa întrebărilor nesoluţionate este al treilea semn despre care vorbește Lidia Fecioru. "De exemplu, numărul de copii, locul de trai, asumare, cine câștigă mai bine, cine se ocupă de casă". Dacă nu există răspunsuri concrete la cele mai importante aspecte care premerg în relația de cuplu după căsătorie, Lidia Fecioru recomandă anularea nunților pentru că desucțiile vor porni ulterior. "Multe cupluri nu îşi pun aceste întrebări înainte de a se căsători".

Existenţa presiunii din exterior este al patrulea semn despre care vorbește Lidia Fecioru. "Am văzut oameni care au trăit 20 de ani în concubinaj cu asumare, iar când s-au căsătorit, s-au şi despărţit. Bărbaţii nu vor căsătorie, pentru că într-un concubinaj, bărbatul primeşte tot şi nu dă nimic. El este singurul care primeşte. Concubinajul îţi dă o libertate. Când există presiune din exterior, deja aici se rupe relaţia între copii şi părinţi".

"Se spune că, dacă după o perioadă de timp lipsa mea nu a schimbat nimic în viaţa ta, nici prezenţa mea nu va schimba", spune Lidia Fecioru.

Sinceritatea este punctul cheie de pe locul cinci. Lidia Fecioru spune că lipsa sincerității în relație ar trebui să dea de gândit partenerilor. Dacă ar exista sinceritate "oamenii ar fi mult mai liberi sufleteşte", spune Lidia. "Este un act de curaj să spui nu mă mai căsătoresc chiar înainte de căsătorie. Este un act de curaj pe care puţini îl au, din păcate".

Citește și: Horoscop noiembrie 2022. Previziuni astrologice despre dragoste, bani, carieră și sănătate pentru luna a 11-a

Test de inteligență în 7 secunde! Privește poza și descoperă ce urs este diferit! Iată răspunsul... O femeie a aruncat o pungă de gunoi la pubelă, dar când s-a uitat mai atent a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x