Antena Căutare

Lily a revenit acasa cu doi ani intarziere. A plecat copil si s-a intors...femela!

Stapanul porumbitei au crezut ca Lily a picat victima vreunui uliu agresiv si renuntase sa o mai astepte

Minune in Stockport (Marea Britanie) cand Alan Barnett, mare columbofil din zona, a observat cum Lily, porumbita pe care n-o mai vazuse de doi ani ani, s-a intors singurica acasa.

E adevarat, Lily era un pic schimbata, mult mai matura si parca ceva mai trecuta prin viata. In urma cu doi ani, stapanul porumbitei o lasase undeva in departare pentru a participa la o cursa a carei destinatie finala trebuia sa fie gospodaria britanicului.

Numai ca pasarea, tanara si neajutorata, a cam ratacit drumul vreo doi anisori, insa pana la urma toata aceasta poveste emotionanta a avut happy-end. Lily s-a intors, insa stapanul ei nu a parut foarte multumit de modul in care pasarea s-a prezentat acasa: “Nu se simtea foarte bine cand a ajuns. Se vedea ca zburase multi kilometri. Era obosita si foarte schimbata. Sincer, nu mai credeam ca se va intoarce dupa doi ani de absenta. Credeam ca a fost mancata de vreun uliu ”, a spus Alan pentru manchestereveningnews.

Ipad-ul, "drogul" celor mici. Cum se face “detoxifierea digitala?"... Inca un STUDIU: Fumatul te face sa arati mai in varsta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x