Antena Căutare

Locatarii unui bloc din Cluj au fost certați pentru că fac duș noaptea. Ce l-a deranjat așa de tare pe administratorul imobilului

Un administrator dintr-un bloc din Cluj a postat un anunț care a devenit viral pe internet. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Locatarii unui bloc din Cluj au fost certați pentru că fac duș noaptea. Ce l-a deranjat așa de tare pe administratorul imobilului

Shutterstock

Bărbatul care ocupă funcția de administrator al blocului s-a arătat extrem de deranjat de practica aparent normală a vecinilor săi, aceea de a face duș la o oră târzie, potrivit Spynews. Acesta și-a arătat mâhnirea profundă față de zgomotul produs de apa de la duș, dar și al produselor de curățare și a luat atitudine.

Citește și: Ce a putut să descopere o femeie în punga de spanac luată de la un supermarket cunoscut. A pozat totul

Dușul, o practică contestată într-un bloc din Cluj: „Trăim într-un imobil comun”

Se pare că administratorul blocului consideră că este inacceptabil să te speli în timpul nopții, potrivit aceleași surse citate mai sus. Informația a fost transmisă de către Publicația Știri de Cluj, care a făcut public anunțul pus de administrator în scara blocului, potrivit aceleași surse citate mai sus.

În respectivul anunț, administratorul detaliază fiecare zgomot pe care îl aude din baia vecinilor săi, făcând apel la un paragraf de lege, dar și la bunul simț al locatarilor. Iată cum sună textul:

„Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului și a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil, care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor. Potrivit legii, <<tulburarea liniştii locatarilor între orele 22:00-8:00 şi 13:00-14:00 - de către orice persoană - prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare>>, este interzisă! Dincolo de paragrafele de lege, bunul simţ ne obligă la un comportament decent şi la respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină unde începe libertatea celorlalți.”, scrie pe afișul citat de publicația Știri de Cluj și ulterior de Spynews.

Citește și: A coborât din mașină să dea un telefon fără să știe că ar putea fi la un pas de moarte. Ce a văzut când s-a întors

Care a fost reacția oamenilor din mediul online: „Doamne ferește!”

Anunțul bărbatului din Cluj a luat prin surprindere oamenii din mediul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară:

„Doamne ferește! Dacă lucrează cineva tura 2 la bucătăria unui restaurant, de exemplu, trebuie sa stea cu miros de ceapă călită până dimineață la 7. Sigur nu face nimeni dus la ora 23 de nebun…”, a transmis un bărbat din Cluj pe un grup public de Facebook.

Citește și: Ce soluție a găsit un român pentru a-și reduce cu 80% suma facturilor de la gaze și curent: "Sunt foarte mulţumit"

Ea este cel mai tatuat medic din lume. A petrecut 300 de ore la salon, dar oamenii o critică tot timpul: „Lumea evolueaz... Femeia care a cheltuit o avere pentru a arăta ca Barbie. Transformarea ei este uluitoare și nu are de gând să se opreasc...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x