Antena Căutare

Locul de muncă plătit cu 350.000 de euro pe an pe care nu-l vrea nimeni! Care sunt CONDIȚIILE!

Nu, nu e nicio greșeală! Cifrele sunt corecte, absolut SF pentru piața muncii din România, în care salariul mediu lunar pe economie nu ajunge nici măcar la 2.000 de lei!

Nu, nu e nicio greșeală! Cifrele sunt corecte, absolut SF pentru piața muncii din România, în care salariul mediu lunar pe economie nu ajunge nici măcar la 2.000 de lei! Cerințele sunt însă mari, dar nu imposibile, mai ales pentru un absolvent al vreunei facultăți de Medicină. Anunțul cu salariul fabulos a devenit viral și a fost preluat de jurnaliști din întreaga lume, inclusiv de cei de la cotidianul The Guardian.

Salariu cu multe zerouri și trei luni de concediu

Nu, nu se întâmplă în România, dar aplicanții pentru acest job pot fi din orice colț al lumii. Un chirurg din Tokoroa, Noua Zeelandă, caută de doi ani un medic începător pentru cabinetul său medical privat, însă până acum nimeni nu a aplicat pentru acest loc de muncă, în ciuda pachetului salarial extrem de atractiv, relatează publicația citată. În ultimii doi ani ani, medicul aflat într-o zonă rurală din Noua Zeelandă a tot încercat să găsească un medic începător alături de care să muncească și să împartă cabinetul, dar totul a fost în zadar. Niciun doritor nu a vrut să se mute la țară, acesta fiind inconvenientul acestei superoferte!

De ce nu vrea nimeni să se angajeze

Medicul Alan Kenny are un cabinet medical în micuța localitate Tokoroa din nordul Noii Zeelande, care are o populație de 13.600 de locuitori.Alan Kenny a povestit că este suprasolicitat și că în mod repetat a trebuit să își anuleze vacanțele deoarece îi este foarte greu să găsească un înlocuitor. Dincolo de salariul atractiv, Kenny îi va oferi angajatului și 3 luni de concediu pe an. Acesta nu va trebui să muncească noaptea sau în weekend.

Potrivit sursei citate, cele mai multe posturi libere pentru medici generaliști din zona rurală din Noua Zeelandă sunt ocupate de medici care vin din alte țări. Salariul obișnuit pentru un medic generalist care lucrează în zona rurală este cuprins între 150.000 și 280.000 de dolari neozeelandezi pe an (adică între 100.000 și 185.000 de dolari americani pe an). Posturile libere se ocupă, de regulă, în 2-3 ani.

Izolarea, lipsa distracțiilor și a activităților sociale, precum și varietatea extrem de redusă a școlilor și a instituțiilor de învățământ se numără printre principalele motive care îi îndepărtează pe eventualii medici de această zonă.

Ce miresică năstrușnică! Alexandra, către Florin: ”Te-aș tortura ca în Fifty Shades of Grey. Ce-o sa fie la noi acasă!”... Trebuie să vezi imaginea asta! Ruşii au spus că este cea mai sexy femeie din Sankt Petersburg. Îi credem?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x