Antena Căutare

Locul în care deținuții FAC SEX. Cum arată CAMERELE INTIME din penitenciare

Proiectul fotografic "Camera Intimă", realizat de Cosmin Bumbuţ, a reuşit să fie selectat în finală competiţiei internaţionale Sony World Photography Awards.

Locul în care deținuții FAC SEX. Cum arată CAMERELE INTIME din penitenciare Galerie
Penitenciarul de Minori și Tineri, Bacău, 2011

Proiectul fotografic "Camera Intimă", realizat de Cosmin Bumbuţ, a reuşit să fie selectat în finală competiţiei internaţionale Sony World Photography Awards.

"După 2007, odată cu intrarea României în Uniunea Europeană, s-au schimbat mai multe lucruri în penitenciare, iar unul dintre ele a fost dreptul la vizită intimă. Mai exact, fiecare deţinut care are o soţie sau o iubita poate să beneficieze, o dată la trei luni, de o vizită de două ore într-o încăpere din penitenciar, dedicată acestui lucru.

Dacă se căsătoreşte în închisoare, deţinutul are dreptul că, după ceremonie, să petreacă 48 de ore în camera intimă şi să primească o vizită pe luna în primul an.

Am început acest proiect fotografic în 2008, când lucrăm la Bumbata, şi am fotografiat până acum camerele intime din 35 de penitenciare.
Mai am 5 în 2015 "
, notează Cosmin Bumbuţ în preambulul galeriei de imagini, pe care o puteţi vizona integral AICI.

Clipul la care au lăcrimat peste șapte milioane de oameni: Ce face un bărbat, în fiecare zi, pentru soția oarbă... Sfâșietor! Uite ce a făcut un bărbat atunci când a aflat că iubita lui mai are doar două zile de trăit! Gestul său a uim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x