Antena Căutare

Luna Tavares-Fenner s-a născut cu un semn uriaș pe față, dar a reușit să scape de el cu ajutorul medicilor. Cum arată micuța acum

Luna Tavares-Fenner s-a născut cu un nev melanocitar congenital, care îi acoperise aproape întreaga față. Deși era doar un bebeluș, părinții ei auzeau adesea că micuța lor seamănă cu un ”monstru”.

luna tavares fenner alaturi de cei doi parinti adoptivi Galerie
Luna Tavares-Fenner s-a născut cu un nev melanocitar congenital, care îi acoperise aproape întreaga față. Deși era doar un bebeluș, părinții ei auzeau adesea că micuța lor seamănă cu un ”monstru” | Profimediaimages.ro

Părinții ei, Caroline Fenner, în vârstă de 37 de ani, și Thiago Tavares, 33 de ani, și-au adorat fetița încă de când au văzut-o pentru prima dată. Nu au fost deranjați nici de privirile celorlalți, însă s-au supărat când au auzit apelativul neplăcut.

Micuța Luna s-a născut cu un nev uriaș care îi acoperea nasul și pleoapele. Acesta este un tip rar de aluniță care se formează prin acumularea mai multor celule pigmentare benigne care provoacă pata de culoare neagră.

Citește și: Femeia cu arsuri pe 75% din suprafața corpului e acum vindecată. "A trebuit să învăț să vorbesc și să merg din nou". Cum arată

Cum arată micuța Luna după tratamentul pentru nevul uriaș

De teamă ca micuța lor să nu aibă o copilărie nefericită din cauza nevului, dar și să elimine riscul de cancer de piele, părinții ei adoptivi au luat decizia să caute tratament.

Din cauza mărimii sale, semnul din naștere creștea riscul ca Luna să dezvolte cel mai sever tip de cancer de piele - Melanomul, care poate fi dificil de tratat, iar rata de supraviețuire este scăzută.

Semnul din naștere al Lunei era de culoare închisă și semăna cu o mască Batman, deoarece îi acoperea părți mari ale feței.

Citește și: Oamenii râd de Peekaboo Pumpkin pentru că are barbă, însă rămân uimiți când află cum își fructifică ”defectul”

După îndelungi căutări și suferințe, fetița a găsit vindecare în Rusia, după doi ani de operații.

Mama ei adoptive, Caroline, i s-a spus că este „nebună” pentru că vrea să călătorească din SUA până în Rusia pentru ca fiica ei să beneficieze de tratamentele costisitoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit The Sun, Caroline și Thiago au strâns 69.700 de dolari pentru tratamentul fiicei lor și au apelat la o clinică din Krasnodar.

Cuplul a avut, de asemenea, sprijinul unui donator rus pe care de atunci l-au numit „Miracol”. Dr. Popov, care a început să lucreze în 2019 la cazul Lunei, nu ezită să spună că tratamentul a fost un succes și este încântat de rezultat.

Șase operații pentru îndepărtarea nevului a făcut Luna și partea dificilă abia acum urmează. Micuța va fi nevoită să facă și câteva operații estetice pentru a îi fi reconstituit chipul.

Citește și: O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat

Femeia cu arsuri pe 75% din suprafața corpului e acum vindecată. "A trebuit să învăț să vorbesc și să merg din nou&... Mit sau nu? Care e adevărul despre credința conform căreia alcoolul te încălzește dacă îl consumi și stai în frig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x