Antena Căutare

Maria Ghiorghiu prevestește O MARE NENOROCIRE pentru România: „Dimineața am auzit o vocea care-mi striga: Nucleara, nucleara!”

Maria Ghiorghiu continuă să tragă semnale de alarmă și să emită profeții despre viitorul României.

Maria Ghiorghiu continuă să tragă semnale de alarmă și să emită profeții despre viitorul României.

Ultimele viziuni ale prezicătoarei se referă la o posibilă catastrofă care s-ar putea abate asupra țării noastre în viitorul apropiat.

"Un nor radioactriv deasupra României (...). Am auzit un glas care a spus: «Pericol radioactivitate». Tot in 12 (n.r.: 12 noiembrie), dar la ora 2, am auzit un glas: «Norul radioactiv deasupra României». Totodată se împrăştie şi la noi norul radioactiv. Norul se împrăştie în Ploieşti, chiar dacă nu a ajuns încă în România.

Cred că evenimentul din 26 aprilie '86 se va repeta. În dimineaţa zilei de 12 auzeam un glas care striga: «Nucleara! Nucleara de la Cernobîl»", a spus Ghiorghiu.

ZODIILE cu un destin frumos. Au de toate: dragoste, bani, fericire. Află dacă te numeri printre ele!... "Românii sunt mereu cei care oferă". O suedeză, îndrăgostită de România: "Indiferent ce încercări îi love...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x