Antena Căutare

Maria Ghiorghiu profețește urgia în România ”Vin valuri de ninsori dinspre Sud și Sud-Vest!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu profețește un nou episod de iarnă severă în România, cu valuri de ninsori și zăpezi mari.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu profețește un nou episod de iarnă severă în România, cu valuri de ninsori și zăpezi mari.

Maria Ghiorghiu Profeție despre iarna 2018- 2019. Maria Ghiorghiu susține că i s-au arătat nisnori aprige dinspre Sud și Sud-Vestul României, iar oamenii vor fi blocați în case. De asemenea, aceasta povestește pe blogul personal că zăpezile proaspăt căzute măsurau o jumătate de metru, iar oamenii înarmaț cu lopeți încercau, zadarnic, să se lupte cu urgia Naturii.

Maria Ghiorghiu Profeție despre iarna 2018- 2019.

În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, deși eram cu ochii pe monitor, văd înspre Sud și Sud -Vest cum ninge foarte tare, iar zăpada proaspăt căzut măsură până la o jumătate de metru.

Oamenii au ieșit cu mic cu mare cu lopețile în mâini,că să facă cărare prin curți și prin față porții. Dragii mei, așa cum scriam încă din iulie și august 2018, vom avea o iarnă foarte grea.
Dar să ne bucurăm de tot ce ne dăruiește Bunul Dumnezeu și Maica Domnului, și să mulțumim în fiecare clipă pentru toate.


Dragii mei,

Astazi dimineata,desi eram preocupata cu alte treburi casnice,aud glas in dreapta mea care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așadar, dragii mei, să ne pregătim de o Iarnă extrem de grea.
Eu am mai scris un articol,chiar de curând,în care mi s-a grăit de Sus, că vom avea o Iarnă grea.

Să ne pregătim sufletește, trupește, să ne pregătim cu lemne în magazie și cu bănuți puși deoparte, pentru plată gazului metan.

Caz nemaipomenit! Sunt sextupleți, dar diferența de vârstă dintre ei este de 15 ani! Cum a fost posibil... Te abonezi la Jurnalul şi îţi mobilezi casa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x