Live acumFilm: Printesa indaratnica (SUA 2001)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Marilyn Monroe, cu burta la vedere, în prima fotografie în care a apărut complet goală! Sex-simbolul NU avea o siluetă de invidiat! Foto

În prima fotografie în care a apărut complet goală, Marilyn Monroe a fost departe de a avea o siluetă de invidiat. Dacă ar fi aspirat la o astfel de ședință foto în prezent, diva ar fi fost mai degrabă trimisă la sală și i-ar fi fost impus un regim alimentar strict.

Marilyn Monroe.

Imaginea este inclusă într-o colecție a fotografului Jon Ortner, ce conține peste 350 de fotografii cu mai multe sex-simboluri din perioada 1940 – 1960. Colecția este prezentată sub forma unui calendar.

La vremea în care a fost făcută această fotografie cu Marilyn Monroe, ea avea vârsta de 23 de ani și încă nu ajunsese la apogeul celebrității ei.

Ba din contra! Se pare că Marilyn Monroe, născută cu numele Norma Jeane Mortensen, a fost plătită cu 50 de dolari pentru a se dezbrăca în fața camerei de fotografiat, în studioul lui Tom Kelley, care a făcut această fotografie.

Ulterior, această imagine cu Marilyn Monroe a apărut în primul număr al revistei Playboy, în anul 1953.

Marilyn Monroe avea vârsta de 36 de ani când a murit în urma unei supradoze de medicamente în reşedinţa ei din Los Angeles, în 1962.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea întreaga imagine cu Marilyn Monroe.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro